Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Η σκυτάλη στις εθνικές

Για περίπου δύο εβδομάδες την σκυτάλη παραλαμβάνουν οι εθνικές ομάδες και σήμερα Παρασκευή συναντάμε προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλου, Nations League και το κάτι σαν Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Ιταλία και την Αργεντινή.

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα από τις στοιχηματικές εταρείες στην Ελλάδα.

Πολωνία – Ουαλία (19.00)

Πιστή στο ραντεβού της θα είναι η Πολωνία με τα γήπεδα του Κατάρ τον χειμώνα, αφού κέρδισε την Σουηδία με 2-0 στον τελικό των μπαράζ και πήρε την πρόκριση. Με τον Μιτσνίεβιτς πλέον στον πάγκο της δεν λείπουν οι έμπειροι ποδοσφαιριστές, όπως ο στόπερ Γκλικ και οι φορ Λεβαντόφσκι, Μίλικ, που θα δουν τα ματς του Nations League μεταξύ άλλων ως προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλου, που είναι κοντά.

Από την πλευρά της η Ουαλία περιμένει το νικητή του Σκωτία – Ουκρανία για να δώσει τον τελικό μπαράζ για το Μουντιάλ, αλλά προς το παρών προέχουν οι αγώνες του Nations League. Στον ημιτελικό κέρδισε την Αυστρία με 2-1 και γενικά δείχνει πάντα ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο όλα αυτά τα χρόνια. Κανονικά στην αποστολή και το μεγάλο όνομα της ομάδας, ο μεσοεπιθετικός Γκάρεθ Μπέιλ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Γερή κόντρα σε αυτό το ματς του Nations League, όμως η έδρα γέρνει την πλάστιγγα προς την Πολωνία, με τον άσο να πληρώνει 1.83 στην Stoiximan.

Σκωτία – Ουκρανία (21.45)

Με ένα εντυπωσιακό για τα δεδομένα της ντεμαράζ, η Σκωτία πέτυχε έξι διαδοχικές νίκες στον όμιλο για τα προκριματικά του Μουντιάλ και τερμάτισε δεύτερη, πίσω μόνο από την πρωτοπόρο Δανία. Έτσι απέκτησε το δικαίωμα να δώσει το παρών στα μπαράζ πρόκρισης, όπου αρχικά περιμένει το εμπόδιο της Ουκρανίας και αν το περάσει θα αντιμετωπίσει στον τελικό την ομάδα της Ουαλίας.

Με τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της χώρας, η Ουκρανία έχει διέξοδο στο ποδόσφαιρο και η εθνική ομάδα παίζει μπαράζ για πρόκριση στο Μουντιάλ. Εκεί που στον όμιλο έμεινε πίσω μόνο από την Γαλλία, ενώ προσπέρασε την Φινλανδία, την Βοσνία και το Καζακστάν. Όλα θα κριθούν τώρα όμως για την ομάδα Πετράκοφ, όπου έχει να αντιμετωπίσει την Σκωτία και αν προκριθεί την Ουαλία, που περιμένει.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με δύο ισοδύναμες ομάδες, ασχέτως αν στην Ουκρανία προέχουν πιο σημαντικά πράγματα τον τελευταίο καιρό. Το ματς δύσκολα να ξεφύγει από το Under 2.5 στο 1.57 του Pamestoixima.

Ιταλία – Αργεντινή (21.45)

Η κατάκτηση του Euro πριν έναν χρόνο από πλευράς Ιταλίας γύρισε μπούμερανγκ τους επόμενους μήνες, καθώς με την πορεία της στα προκριματικά και την ήττα από τα Σκόπια στην συνέχεια με 1-0 δεν της επιτρέπουν να βρεθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ωστόσο σήμερα παίζει το Σούπερ Καπ με την πρωταθλήτρια της Ν. Αμερικής Αργεντινή και ο προπονητής Μαντσίνι θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Άργησε, αλλά τα κατάφερε ο Μέσι με την Αργεντινή και η κατάκτηση του προηγούμενου Κόπα Αμέρικα απελευθέρωσε κατά πολύ τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι «αλμπισελέστε» έχουν βάλει στόχο πλέον το Παγκόσμιο Κύπελλο και γενικά βρίσκονται σε καλό… φεγγάρι και προερχόμενοι από θετικά αποτελέσματα. Μέχρι τότε όμως έχουν ένα καλό τεστ σήμερα απέναντι στην Ιταλία, με όλα τα βαριά… χαρτιά της ομάδας να είναι διαθέσιμα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Χωρίς άγχος οι δύο ομάδες, που έχουν σπουδαίο υλικό σε όλες τις γραμμές. Έκπληξη θα είναι να μην σκοράρουν, οπότε το Goal/Goal πληρώνει 1.80 στην Bet365.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected