Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αργεντινή έτοιμη για το Μουντιάλ, 3-0 την Ιταλία! (vid)

Με την τριπλέτα των Μέσι, Ντι Μαρία και Λαουτάρο να πετάει φωτιές στην επίθεση, η Αργεντινή επικράτησε με 3-0 της Ιταλίας στο «Γουέμπλεϊ» και κατέκτησε τον άτυπο τίτλο της υπερπρωταθλήτριας κόσμου.

Μια αναμέτρηση ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει θριαμβεύτρια την «αλμπισελέστε».

Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά το τελευταίο Διηπειρωτικό (29 χρόνια για την ακρίβεια), η Αλμπισελέστε συνέχισε από εκεί που έμεινε, αφού επικράτησε με 3-0 της Ιταλίας στο «Wembley» και στέφθηκε ξανά Υπερπρωταθλήτρια! Όπως ακριβώς και το 1993, η κάτοχος του Copa America πήρε τον μεγάλο τελικό των δυο ηπείρων που συστήνεται πλέον ως finalissima, πικραίνοντας ακόμα περισσότερο τους Ατζούρι μετά τον αποκλεισμό τους από τα τελικά του Μουντιάλ.

Δεύτερο τρόπαιο με την εθνική για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος μέσα σε μερικούς μήνες άφησε για πάντα πίσω του την… κατάρα που τον βάραινε με το εθνόσημο.

Συνθέσεις

Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι):Ντοναρούμα, Ντι Λορέντζο, Μπονούτσι, Κιελίνι (46΄Λατσάρι), Έμερσον (77΄Μπαστόνι), Ζορζίνιο, Πεσίνα (62΄Σπινατσόλα), Μπαρέλα, Ρασπαντόρι, Μπερναρντέσκι (46΄Λοκατέλι), Μπελότι (46΄Σκαμάκα)

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι):Μαρτίνες (86΄Άλβαρες), Ταλιαφίκο, Οταμέντι, Μολίνα, Ρομέρο (86΄Πετσέλα), Ροντρίγκεζ, Ντε Πολ (76΄Παλάσιος), Λο Σέλσο, Μέσι, Ντι Μαρία, Λαουτάρο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected