Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτα πράγματα από τον Μέσι, έβαλε πέντε γκολ σε 76 λεπτά! (vid)

Επέστρεψε στην Ισπανία κι ένιωσε σαν στο… σπίτι του. Ο Λιονέλ Μέσι είναι προφανές ότι πλέον έχει κέφια όταν αγωνίζεται με την εθνική Αργεντινής και μετά την κατάκτηση του Finalissima, ξέσπασε στο φιλικό επί της Εσθονίας γράφοντας ιστορία με πέντε γκολ σε 76 λεπτά!

Ο Λέο έκανε… πλάκα στην ασφαλώς υποδεέστερη της Αλμπισελέστε αντίπαλο, αλλά το έκανε με στυλ και μια ανεπανάληπτη επίδοση, αφού για πρώτη φορά έπιασε τα πέντε γκολ σε ένα ματς με το εθνόσημο. Η αρχή έγινε με άψογη εκτέλεση πέναλτι στο 9′, για να κλείσει το ημίχρονο με άψογο τελείωμα στον ουρανό των διχτύων στο 45′ από την ασίστ του Πάπου Γκόμες.

Στο 47′ έπιασε το ορόσημο του χατ-τρικ, χάρη σε τελείωμα μίας επαφής και μέσα σε ένα πεντάλεπτο εκτόξευσε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 (71′, 76′) αποκλειστικά με δικά του τέρματα. Το γκολ για το 4-0 ήταν με διαφορά το εντυπωσιακό, αφού το πέτυχε με υπέροχη προσποίηση στον τερματοφύλακα και άμεσο πλασέ.

Έτσι, ο Λέο έγραψε παράλληλα ιστορία καθώς άφησε οριστικά πίσω του τον Φέρεντς Πούσκας, ανεβαίνοντας στην 4η θέση των all-time σκόρερ σε διεθνές επίπεδο με 86 γκολ (είχε 81 πριν από το παιχνίδι, τρία λιγότερα από τον θρύλο των Μαγυάρων).

*με στοιχεία από το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected