Super League 2

Το Αιγάλεω κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα U20 της Super League 2!

Δραματικό σε εξέλιξη ματς στο “Ελ Πάσο”, που κρίθηκε στην παράταση!

Το Αιγάλεω, με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παλτόγλου στο 112′, επικράτησε με 2-1 της εξαιρετικής Κηφισιάς και κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα U20 της Super League 2.

Η ομάδα του Σταύρου Μπαϊράμη είχε προηγηθεί στο 24ο λεπτό με τον Ραυτόπουλο, με την Κηφισιά να ισοφαρίζει το ματς στο 75′ χάρη στο τέρμα του Φλώκου.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου το Αιγάλεω κατάφερε να πάρει τη νίκη, αν και οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία λίγο νωρίτερα, όταν ο Κουτσουπιάς σημάδεψε το δοκάρι του Χριστοδουλίδη.

Το γκολ-πέναλτι του Παλτόγλου :

Συνθέσεις

ΠΑΕ Κηφισιά (Θωμάς Μαυρουδής): Δασκαλάκης, Τσουχλαράκης (76′ Κουτσουπιας), Μπάκος, Αποστόλου, Μαρκάκης (106′ Χρονακόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Φλώκος, Μιχόπουλος (9′ Ντόκο / 94′ Νταής), Δήμος (76′ Καρράς), Δημοσθενιάδης, Γαντζούλας (46′ Καπαματζιαν).

Αιγάλεω (Σταύρος Μπαϊράμης) : Χριστοδουλίδης, Τσουμπακόπουλος (63′ Λευθεριώτης), Παπαβασιλόπουλος, Πρίφτι, Φωτεινός, Βεσέλι, Ραυτόπουλος Β (100′ Μητσάκος), Ραυτόπουλος Δ (115′ Δαρδανός), Σαρρής, Τσακλάνος (56′ Παλτόγλου), Ζούτας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected