Basket

Τα Τρίκαλα δείχνουν τον δρόμο : Οι τρεις ομάδες συγχωνεύονται σε μία!

Οριστική είναι πλέον η συνεργασία των τριών ομάδων μπάσκετ της πόλης για τη δημιουργία ενός ισχυρού σωματείου που θα αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του “Διαλόγου”, η συμφωνία έκλεισε στην συνάντηση των κ.κ. Παπαγεωργίου- Σκρέτα- Αναστασίου, μαζί με τον Γιώργο Ηλιάδη.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν οι πρόεδροι Αιόλου και Ικάρων, το γενικό πλαίσιο της συνεργασίας που είχε προαποφασιστεί από τις διοικήσεις των δύο μεγάλων συλλόγων, δεν πρόκειται να αλλάξει και το κουμάντο στην ομάδα που θα συμμετάσχει σε υψηλό επίπεδο, θα έχουν τα μέλη Διοικήσεων Αιόλου – Ικάρων προσφέροντας 1-2 θέσεις σε μέλη της διοικούσας του ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα.

Ο Μπασκετικός ΑΟ Τρίκαλα δεν θα δηλώσει συμμετοχή στην Γ’ εθνική και διοίκηση του ερασιτέχνη δίνει τη χρήση ονόματος σήματος στο σωματείο που θα συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο (είτε Β’ είτε Α2 εθνική). Η νέα ομάδα θα έχει το ΑΦΜ Ικάρων ή Αιόλου και με αυτό το όνομα θα παρουσιαστεί στη λίστα της Ομοσπονδίας και της ΓΓΑ, ενώ το προσωνύμιο του ΑΟΤ θα δοθεί μόνο για …εσωτερική κατανάλωση , με σήμα βεβαίως και τον ύμνο της ομάδας.

Για δικαίωση των επιλογών και της στάσης πάνω στο θέμα συνένωσης μίλησε μετά τη συμφωνία ο Δημ. Παπαγεωργίου και σημείωσε πως πρώτο ρόλο θα έχει πλέον ο Κώστας Σκρέτας, ενώ άφησε ανοιχτό ακόμα το ενδεχόμενο για να προκύψει άνοδος για την Α2 και σ’ αυτή την περίπτωση μπορεί η θέση του ΑΟΤ να παραμείνει ενεργή για παρουσία 2ης ομάδας με ταλέντα τη Γ’ εθνική.

*sportrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected