Κατηγορίες
Αθλήματα

Καλή αρχή στο γρασίδι για Σάκκαρη (vids)

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην πρώτη της αναμέτρηση για φέτος στο γρασίδι η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επιβλήθηκε της Camila Osorio με 6-2, 6-3 σε 74 λεπτά και πήρε το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Nottingham Open.

Όπως αναφέρει το tennisnews. η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πέτυχε 8 άσους και κέρδισε τους 25 από τους 32 πόντους στα πρώτα της σερβίς. Στο δεύτερο σερβίς αντιμετώπισε μεγαλύτερες δυσκολίες, αλλά κατάφερε να σβήσει τα 2 από τα 3 break points που αντιμετώπισε, ενώ αξιοποίησε τις 4 από τις 5 δικές της ευκαιρίες και “έσπασε” 3 φορές το σερβίς της Κολομβιανής στο 1ο σετ και μια στο 2ο.

Η Σάκκαρη, η οποία αποφάσισε μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στο Roland Garros να έχει μια μεγαλύτερη σεζόν στο γρασίδι, θα παίξει σε μονά και διπλά αυτή την εβδομάδα. Αύριο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στο διπλό, όπου θα παίξει με την καλή της φίλη Donna Vekic, αντιμετωπίζοντας τις Latisha Chan και Samantha Stosur.

Για το μονό θα επιστρέψει στο γήπεδο την Πέμπτη, παίζοντας στον 2ο γύρο με την Καναδή Rebecca Marino, που κέρδισε την προερχόμενη από τα προκριματικά Eden Silva με 6-4, 6-4.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected