Κατηγορίες
Διάφορα

Ο υπάλληλος ζήτησε να πληρωθεί και ο εργοδότης τον “πλήρωσε” με μπουνιές

Σάλος έχει προκληθεί στην Κρήτη από περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Κισσάμου όταν ένας αλλοδαπός εργάτης κατήγγειλε στην αστυνομία τον Έλληνα εργοδότη του, όχι μόνο γιατί δεν του κατέβαλλε τα χρήματα που του όφειλε, αλλά και γιατί τον ξυλοκόπησε με αλυσίδα.

Όπως αναφέρει το zarpanews, όλα ξεκίνησαν όταν ο εργάτης ζήτησε τα οφειλόμενα από τον εργοδότη του, εισπράττοντας όμως -κατ’ επανάληψη- την άρνησή του. Τότε ο εργάτης του ανακοίνωσε ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Οι δρόμοι των δύο ανδρών χώρισαν για λίγα λεπτά, με τον εργάτη να κατευθύνεται προς το Α.Τ. Κισσάμου. Στο δρόμο, όμως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekrit.gr συνάντησε ξανά τον εργοδότη του, ο οποίος, όπως κατήγγειλε ο εργάτης στις αστυνομικές Αρχές, κρατώντας μία αλυσίδα, άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι και στο σώμα.

Τελικά ο εργάτης ξέφυγε από τον εργοδότη του και μπήκε μπήκε αιμόφυρτος στο Τμήμα. Εκεί, οι αστυνομικοί τον μετέφεραν αμέσως στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνουν ράμματα στο κεφάλι.

Άμεσα ξεκίνησε αναζήτηση του δράστη που τελικά συνελήφθη την Τετάρτη με την υπόθεση να παίρνει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected