Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΕΠΟ : Χρηματικά πρόστιμα σε τέσσερις ομάδες των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Κηρύσσει 1) το σωματείο με την επωνυμία «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ» και 2) Χρυσό ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ, εκπρόσωπο του σωματείου πειθαρχικά ελεγκτέους για πειθαρχικές παραβάσεις στον αγώνα «ΑΕ ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΑΡΤΑΣ» – «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ» στις 8-5-202, στο Δημοτικό Γήπεδο Άρτας.

Επιβάλλει στο δεύτερο εγκαλούμενο, ΧΡΥΣΟ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ, εκπρόσωπο του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ», τις εξής ποινές: (i) χρηματική ποινή οκτακοσίων ευρώ (800 €), του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου ευθυνομένου ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή εις ολόκληρον με αυτόν και (ii) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες.

Απειλεί σε βάρος του εγκαλουμένου σωματείου, με την επωνυμία «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ», χρηματική ποινή ποσού οκτακοσίων ευρώ (800 €) σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες, που επιβλήθηκε στον δεύτερο εγκαλούμενο.

– Κηρύσσει 1. το σωματείο με την επωνυμία «ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ», και 2. τον Θεμιστοκλή ΤΖΕΜΗ, εκπρόσωπο της ομάδας του ως άνω σωματείου, πειθαρχικώς ελεγκτέους για πειθαρχικές παραβάσεις στον αγώνα «ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ» – «ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ» στις 20 Μαΐου 2022, στο γήπεδο Ερμούπολης (ΕΠΣ Κυκλάδων). .

Επιβάλλει στον εγκαλούμενο, Θεμιστοκλή Τζέμη, αξιωματούχο (εκπρόσωπο) του εγκαλούμενου σωματείου, με την επωνυμία «ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ», τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή, ύψους οκτακοσίων (800) ευρώ, του πρώτου των εγκαλουμένων σωματείου ευθυνομένου, ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή, εις ολόκληρον με αυτόν και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες.

Απειλεί, σε βάρος του εγκαλουμένου σωματείου, με την επωνυμία «ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ», χρηματική ποινή, ύψους οκτακοσίων (800) ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες, που επιβλήθηκε, σε βάρος του δεύτερου των εγκαλουμένων

– ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία «ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ», πειθαρχικώς, ελεγκτέο για πειθαρχικές παραβάσεις στον αγώνα «ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ» – «ΙΑΛΥΣΟΣ»ΚΥΚΛΑΔΩΝ στις 6-5-2022, στο Γήπεδο Ερμούπολης (Ε.Π.Σ. Κυκλάδων).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, σε βάρος του εγκαλούμενου σωματείου, χρηματική ποινή, ύψους τριακοσίων τριάντα τεσσάρων (334) ευρώ.

– Κηρύσσει 1. το σωματείο με την επωνυμία, «Η ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΓΣ» και του Ελευθερίου ΚΕΡΑΣΙΔΗ, φερόμενου εκπροσώπου της ομάδας του ως άνω σωματείου, 2. το σωματείο με την επωνυμία «Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ» και του Γ. Τηλιώκη, φερόμενου Αντιπροέδρου του ως άνω σωματείου., πειθαρχικώς, ελεγκτέους για πειθαρχικές παραβάσεις στον αγώνα «ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΓΣ» – «ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΜΟΥΔΙΑΣ»,στις 25 Μαΐου 2022 στο δημοτικό στάδιο Προσοτσάνης «Γεώργιος Μακρής».

Επιβάλλει στον εγκαλούμενο, Ελευθέριο ΚΕΡΑΣΙΔΗ, αξιωματούχο (εκπρόσωπο της ομάδας) του εγκαλούμενου σωματείου, με την επωνυμία «ΓΣ Η ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ», τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή, οκτακοσίων (800) ευρώ, του ως άνω εγκαλούμενου σωματείου ευθυνομένου, ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή, εις ολόκληρον με αυτόν και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες.

Απειλεί, σε βάρος του εγκαλουμένου σωματείου, με την επωνυμία «ΓΣ Η ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ», χρηματική ποινή, ύψους οκτακοσίων (800) ευρώ σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες, που επιβλήθηκε, σε βάρος του ως άνω εγκαλουμένου.

Επιβάλλει στον εγκαλούμενο, Γ. ΤΗΛΙΩΚΗ, αξιωματούχο (μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου) του εγκαλούμενου σωματείου, με την επωνυμία «ΕΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ», ποινή απαγόρευσης εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο, για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών.

Απειλεί, σε βάρος του εγκαλουμένου σωματείου, με την επωνυμία «ΕΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ», χρηματική ποινή, ύψους οκτακοσίων (800) ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο που επιβλήθηκε σε βάρος του ως άνω εγκαλούμενου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected