Αθλήματα

Προχωράει στο Βερολίνο η Σάκκαρη (vid)

© Jimmie48 / WTA

Ακόμα μια καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη στο Βερολίνο και στο Steffi Graf Stadion, για να επιβληθεί της Daria Saville με 6-1, 7-5 και να μπει στα προημιτελικά του bett1open.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια κυριάρχησε στο 1ο σετ, στο οποίο απώλεσε μόλις ένα game και το κατέκτησε με 6-1 σε μισή ώρα μόλις παιχνιδιού.

Τα πράγματα ήταν διαφορετικά στο 2ο σετ, στο οποίο η Σάκκαρη είχε προηγηθεί με break στο 3-2, αλλά η Saville κατάφερε να πάρει το break πίσω και να ισοφαρίσει σε 3-3. Στη συνέχεια η Αυστραλή έσβησε ένα break point και κράτησε και το σερβίς της, για να περάσει μπροστά με 4-3.

Η Σάκκαρη με love service game ισοφάρισε, αλλά η Saville συνέχισε να αντιστέκεται και έσβησε 4 break points στο 9ο game, για να κρατήσει ξανά το σερβίς της και να περάσει εκ νέου μπροστά με 5-4.

Η Ελληνίδα παίκτρια ξεκίνησε με ένα διπλό λάθος το επόμενο game, αλλά σε ένα σημείο που μπορούσαν να γίνουν πολύ επικίνδυνα τα πράγματα, κατόρθωσε να μείνει ψύχραιμη και να κερδίσει τους 12 από τους 14 επόμενους πόντους, για να κατακτήσει το 2ο σετ με 7-5 και να “κλειδώσει” τη νίκη στα 2 σετ.

Η Σάκκαρη είχε κερδίσει και στην πρεμιέρα της στο Βερολίνο χωρίς να χάσει σετ, τη Leolia Jeanjean με 6-3, 6-2. Με το 2 στα 2 μπήκε στα προημιτελικά του bett1open, όπου θα αντιμετωπίσει την Daria Kasatkina.

Η Kasatkina, No.6 στο ταμπλό, κέρδισε νωρίτερα σήμερα την πρωταθλήτρια του ‘s-Hertogenbosch, Ekaterina Alexandrova, με 5-7, 6-1, 6-1. Θα παίξει για 5η φορά με τη Σάκκαρη, την οποία έχει κερδίσει και στις 4 προηγούμενες συναντήσεις τους, με πιο πρόσφατη αυτή στο 1000άρι της Μαδρίτης, όπου μάλιστα επέστρεψε από σετ πίσω.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected