Κατηγορίες
Basket

Το “σήκωσαν” οι Warriors, είναι ο 4ος τίτλος τα τελευταία οκτώ χρόνια! (vids)

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κατέκτησαν τον τίτλο στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, πανηγυρίζοντας ακόμα μία μεγάλη νίκη μες στο «TD Garden».

Οι «πολεμιστές» επιβλήθηκαν με 103-90 των Μπόστον Σέλτικς, έκαναν το 4-2 στις νίκες και φόρεσαν τo δαχτυλίδι του πρωταθλητή για τέταρτη φορά τα τελευταία οκτώ χρόνια. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 14-2, στο ξεκίνημα του ματς, έκαναν επικό σερί 21-0 κι έφεραν τα πάνω-κάτω. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σερί στο «μαγικό κόσμο» τα τελευταία πενήντα χρόνια σε τελικούς.

Ο Στεφ Κάρι ήταν και πάλι συγκλονιστικός με 34π., εφτά ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ, δύο κλεψίματα κι ένα κόψιμο. Άλλους 18π. με έξι ριμπάουντ, πέντε ασίστ, τέσσερα κλεψίματα και τρεις τάπες είχε ο Άντριου Ουίγκινς.

Όχι πως υστέρησαν σε απόδοση ο Τζόρνταν Πουλ με 15π., ο «διπλός» Ντρέιμοντ Γκριν με 12π. και ισάριθμα ριμπάουντ, συν οκτώ ασίστ, και ο Κλέι Τόμπσον με επίσης 12π. και πέντε ριμπάουντ.

Από τους «Κέλτες» μόνος του πάλευε ο Τζέιλεν Μπράουν με 34π. και εφτά ριμπάουντ. Ο Αλ Χόρφορντ τελείωσε με 19π. και δεκατέσσερα ριμπάουντ, ενώ ο Τζέισον Τέιτουμ έμεινε στα χαμηλά με 13π. με 6/18 σουτ εντός παιδιάς, εφτά ασίστ και τρία κλεψίματα.

Άστοχος ήταν και ο Μάρκους Σμαρτ (9π., έξι ριμπάουντ, εννέα ασίστ). Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς είχε, από την πλευρά του, 10π., εφτά ριμπάουντ και πέντε κοψίματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected