Δημήτρης Κολλημένος: «Να γεμίσει και φέτος το πάρκο με ανθρώπους κάθε ηλικίας»

H φετινή χρονιά προβλέπεται συναρπαστική για τις διοργανώσεις Foot Tennis ανά την Ελλάδα, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2016 στη Βέροια, με την πρωτοβουλία του αρχισυντάκτη του sportsup.gr, Αργύρη Τσιγγενόπουλου.

Μία από τις πόλεις που έχει ανακοινώσει επίσημα τη διεξαγωγή τουρνουά είναι το Καρπενήσι και το sportsup.gr επικοινώνησε με τον υπεύθυνο και της φετινής διοργάνωσης Δημήτρη Κολλημένο, ο οποίος μας τόνισε:

«Απομένουν κάποιες τελικές λεπτομέρειες, ώστε να ανακοινώσουμε τις ημερομηνίες και τον χώρο διεξαγωγής του φετινού τουρνουά. Θέλουμε ο χώρος να γεμίσει και φέτος με παιδιά κυρίως, αλλά και με ανθρώπους κάθε ηλικίας, να περάσουμε όλοι καλά, να χαρούμε το παιχνίδι και να διασκεδάσουμε υπό τους ήχους της μουσικής! Αυτό είναι το νόημα των συγκεκριμένων διοργανώσεων!

Φέτος, προβλέπεται ξεχωριστή κατηγορία για ακαδημίες, αλλά και για γυναίκες, κάτι που δεν είχαμε βάλει στο περυσινό πρόγραμμα, ενώ θα προσπαθήσουμε και για άλλες εκπλήξεις. Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τον μέγα χορηγό επικοινωνίας μας sportsup.gr και τον διαχειριστή του κ. Αργύρη Τσιγγενόπουλο, η παρουσία του οποίου είναι πάντοτε καταλυτική και εγγύηση για επιτυχία.»

Ας δούμε ένα χαρακτηριστικό βίντεο από την περσινή διοργάνωση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected