Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τρομερό σκηνικό σε ματς στη Γεωργία, πρώην ποδοσφαιριστής της Λαμίας έκανε πρόταση γάμου εν ώρα αγώνα! (photos)

Έναν ιδιαίτερο ευφάνταστο τρόπο για να κάνει πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του βρήκε ο Γκούγκα.

Ο γνωστός μας από το πέρασμα του από την Λαμία Γεωργιανός μεσοαμυντικός, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην διάρκεια του αγώνα της ομάδας του, Ντιναμό Μπατούμι με την Τορπέντο Κουταΐσι χθες. Στην ανάπαυλα λοιπόν, ανέβηκε στην κερκίδα, πήγε μπροστά της, γονάτισε και της ζήτησε να τον παντρευτεί με το κοινό να ξεσπάει σε χειροκροτήματα.

Όπως αναφέρει το lamiaole, ο ίδιος ο Γκούγκα Παλαντισβίλι έκανε repost στο Instagram δεκάδες στόρι φιλάθλων που απαθανάτισαν την στιγμή.

Για την ιστορία, δεν οπήγε μόνο η πρόταση γάμου καλά, αλλά και το ματς, με την Ντινάμο να παίρνει την νίκη με σκορ 4-0. Μάλιστα, ο 28χρονος αγωνίστηκε βασικός για 81 λεπτά. Μετά από 18 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Γεωργίας, ο σύλλογος από το Μπατούμι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 41 βαθμούς και μαξιλαράκι ασφαλείας έξι βαθμών από την Ντιναμό Τιφλίδας.

Στην Λαμία ο Γκούγκα αγωνίστηκε την σεζόν 2020-21, όταν και αναγκάστηκε να αποχωρήσει για την πατρίδα του για προσωπικούς λόγους εν μέσω της προετοιμασίας της ομάδας για την περσινή σεζόν. Όσο έμεινε στην πόλη μας πρόλαβε να αγωνιστεί 16 φορές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected