Κατηγορίες
Διάφορα

Δις ισόβια και 6,5 χρόνια στο μακελάρη της Μακρινίτσας

Σε δις ισόβια και 6,5 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καρδίτσας ο μακελάρης του διπλού φονικού της Μακρινίτσας που συνέβη πριν από περίπου ένα χρόνο.

Η απόφαση του δικαστηρίου ανακοινώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα και ήταν ομόφωνη. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος, όπως πρότεινε και ο Εισαγγελέας έδρας, για τις δύο ανθρωποκτονίες που έγιναν με πλήρη καταλογισμό των πράξεων του σύμφωνα με ό, τι απεφάνθη το δικαστήριο.

Όπως αναφέρει ο “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ” συνήγορος του κατηγορούμενου ζήτησε να αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου και του ότι τον ώθησε στις πράξεις του η συμπεριφορά των θυμάτων, ωστόσο το αίτημα απορρίφθηκε.

Η δίκη σήμερα περιελάμβανε την κατάθεση της γιαγιάς του δράστη, ο οποίος στη δικιά του κατάθεση ανέφερε ότι δεν θυμόταν τίποτα από το σκηνικό στο πατρικό της εν διαστάσει συζύγου του και ότι το μόνο που έβλεπε μπροστά του ήταν σκιές.

Ακολούθησαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων, ενώ ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορούμενου σύμφωνα με το αρχικό κατηγορητήριο, δηλαδή για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο και κατά συρροή, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, καθώς και για ενδοοικογενειακή βία – σωματική βλάβη κατά συρροή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected