Κατηγορίες
Αθλήματα

Εμφατική νίκη για τον Τσιτσιπά και τώρα Κύργιος!

© AELTC

Έναν πολύ καλό αγώνα πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Νο.1 Court του All England Club, για να επιβληθεί του Jordan Thompson με 6-2, 6-3, 7-5 και να πάρει την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Wimbledon.

Ο Στεφ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 29 winners και 24 αβίαστα λάθη, αξιοποίησε τα 5 από τα 8 break points που δημιούργησε και κυριάρχησε κατά κράτος από την αρχή έως το τέλος του παιχνιδιού, πραγματοποιώντας μια πειστική και ενθαρρυντική για τη συνέχεια εμφάνιση.

Όπως αναφέρει το tennisnews, σε ένα πολύ σπουδαίο ντέρμπι, ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα, είχε πραγματοποιήσει… τρομακτική εμφάνιση.

Μπορεί στην πρεμιέρα του στο Λονδίνο, να δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον Αλεξάντερ Ρίτσαρντ (Νο188), όμως ο Τσιτσιπάς ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στο ματς 2ου γύρου και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης στο court.

Μετά από δυο ώρες αγώνα, ο 23χρονος επικράτησε του Αυστραλού και Νο76 τενίστα του κόσμου, με 6-3, 6-2, 7-5, πέτυχε την 6η συνεχόμενη νίκη του στο γρασίδι και επέστρεψε στους “32” καλύτερους του Wimbledon, μετά από τέσσερα χρόνια (2018).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected