Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Οριστικά παίκτης της ΑΕΚ ο Jens Jönsson!

Ο Γενς Γένσον απάντησε θετικά στην πρόταση της ΑΕΚ και αναμένεται να αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή της Ένωσης στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Όπως αναφέρει το Sport24, ο Δανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε το συμβόλαιό του στη Δανία μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ράντεκ Κουχάρσκι, ο οποίος βρέθηκε στη Δανία από το πρωί της Παρασκευής (01/07). Ο Γένσον θα έρθει στην Ελλάδα τη Δευτέρα (04/07) για τα ιατρικά και τα εργομετρικά, αλλά και τις επίσημες ανακοινώσεις.

Η ΑΕΚ είχε προτείνει στον 29χρονο Δανό μέσο ένα ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ, κάνοντας τον έναν εκ των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών του κιτρινόμαυρου ρόστερ. Ο ποδοσφαιριστής είχε έρθει τις προηγούμενες ημέρες στην Ελλάδα, προκειμένου να συζητήσει με τους διοικούντες την ΑΕΚ το ενδεχόμενο να παίξει στην Ελλάδα.

Ο Γένσον έμεινε ελεύθερος από την ισπανική Κάντιθ, κλείνοντας έναν κύκλο διετίας. Καλύπτει κυρίως τη θέση “6” και πέρυσι έκανε 22 εμφανίσεις στη La Liga, με 60 λεπτά συμμετοχής ανά ματς, μοιράζοντας 1 τελική πάσα.

Είχε αρχίσει την καριέρα του στην Άαρχους κι από εκεί έφυγε για την Κόνιασπορ το 2016, κατακτώντας στην πορεία κύπελλο και σούπερ καπ. Σε τέσσερις σεζόν ξεπέρασε τον τριψήφιο αριθμό συμμετοχών (119), σκοράροντας 6 φορές.

Ο Γενς Γένσον υπογράφει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected