Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Παραμένει στον πάγκο του Ηρακλή ο Γεωργιάδης, στο ρόστερ ο Κουντουριώτης

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα τη συνεργασία της και για τα επόμενα δύο χρόνια με τον προπονητή Κώστα Γεωργιάδη.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από τον Φοίνικα Πολίχνης και κατάφερε να βρεθεί στο ρόστερ της δυνατής τότε ομάδας των Λύκων. Εκεί κάνει τρεις εξαιρετικές σεζόν, μάλιστα την δεύτερη, το 2003-04 πετυχαίνει και οκτώ γκολ. σχεδόν τα μισά από όσα έβαλε σε όλη του την καριέρα!Το 2004 πηγαίνει στη Βέροια όπου κερδίσει την στην άνοδο στην Β’ Εθνική. Ο Περικλής Αμανατίδης τον γνωρίζει από τη Βέροια και τον παίρνει μαζί του στον Αγροτικό Αστέρα. Έμεινε δυο χρόνια και μετακόμισε στον Μακεδονικό. Το 2010 είναι η σειρά της Αναγέννησης Επανωμής για να δουλέψει και με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Νέα άνοδος με την Αναγέννηση Επανωμής και επιστροφή στην Φούτμπολ Λιγκ πλέον. Δεν συνεχίζει όμως στην ομάδα και ο Παναγιώτης Διλμπέρης τον κάλεσε στο νεοφώτιστο Εθνικό Γαζώρου. Μετά από 11 χρόνια επαγγελματικού ποδοσφαίρου, πηγαίνει και πάλι στον Αγροτικό Αστέρα, ακολουθώντας τον Διλμπέρη, στην ερασιτεχνική πλέον Γ’ Εθνική. Μαζί πανηγυρίζουν νέα άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ όπου θα παίξει για τελευταία σεζόν.

Η καριέρα του ως προπονητής :

Το 2015-16 Εντάσσεται στο τεχνικό τιμ του Αγροτικού Αστέρα, συνεργαζόμενος με τον Ιεροκλή Στολτίδη. Μάλιστα στη μισή σεζόν είναι υπηρεσιακός προπονητής. Το 2016 αναλαμβάνει βοηθός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στα δύο χρόνια παραμονής του, νιώθει ότι έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει και μόνος. Η πρόταση του Στράτου Ευγενίου να αναλάβει τον ΠΟ Τρίγλιας στην πρώτη της παρουσία στην Γ’ Εθνική, τον πείθει να δοκιμάσει. Μετά από δυόμισι χρόνια παραμονής στην ομάδας της Χαλκιδικής και αφού κέρδισε την άνοδο στην Football League, πήγε στην Βέροια. Ακολούθησε η επιστροφή του στην Τρίγλια και πέρσι ανέλαβε τον Ηρακλή.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Στο ρόστερ ο Χρήστος Κουντουριώτης

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε επίσης την συνεργασία της για την επόμενη σεζόν με τον επιθετικό Χρήστο Κουντουριώτη.

Γεννήθηκε στις 2/1/1998 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός . Ξεκίνησε από τα τμήματα του Παναθηναϊκού, την περίοδο 2017-18 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, με προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Έκανε ντεμπούτο στη Super League στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια (1-1) στις 17/12/2017, σε ηλικία 19 ετών. Την επόμενη χρονιά είχε μία συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος, στο παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας (2-2).

Το καλοκαίρι του 2019 δόθηκε ως δανεικός στην Ζεμπλίν Μιχάλοβτσε, ομάδα Α’ κατηγορίας της Σλοβακίας, καταγράφοντας 21 συμμετοχές και ένα γκολ με την Ζεμπλίν να αποκτάει τα δικαιώματα του παίκτη από τον Παναθηναϊκό. Στην επόμενη σεζόν είχε 6 συμμετοχές με δυο γκολ και συνέχισε τη χρονιά στην Κόζιτσε, ομάδα Β’ κατηγορίας της Σλοβακίας(10 συμμετοχές , δυο γκολ.
Πέρσι βρέθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου καταγράφοντας 30 συμμετοχές με έξι γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected