Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στη Γ Εθνική ο Πανγυθεατικός, κέρδισε την ένσταση ο Πανηλειακός

Ο Πανγυθεατικός θα αγωνίζεται την αγωνιστική περίοδο 2022-23 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το isports, με mail που ήρθε πριν από λίγα λεπτά ενημερώθηκαν όλοι για την ποινή που επιβάλλεται στον Πανθουριακό από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αφαίρεση 3 βαθμών, κατοχύρωση του μεταξύ τους αγώνα – που έγινε στις 29 Μαΐου – υπέρ του Πανηλειακού και ποινή 600 ευρώ. Μάλιστα η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ για την Θουρία αφού τα αντίγραφα της δικογραφίας θα διαβιβαστούν στον υπεύθυνο άσκησης δίωξης για την τέλεση πειθαρχικών αδικημάτων που αφορούν το ποδόσφαιρο για τις περαιτέρω δικές του ενέργειες…

Oι Μεσσήνιοι μπορούν να καταθέσουν ένσταση εντός 48 ωρών αλλά δεν θεωρείται καθόλου πιθανό σενάριο που ακόμη και να γίνει δεν θα αλλάξει προφανώς καθόλου την απόφαση που οδηγεί δικαίως τον ανώτερο αγωνιστικά Πανγυθεατικό στη Γ’ Εθνική.

Μια αγωνιστική ανωτερότητα που απέδειξε περίτρανα η ομάδα του Γυθείου με την νίκη – ανατροπή απέναντι στην ομάδα της Θουρίας στον μεταξύ τους αγώνα με σκορ 2-1. Ο Πανγυθεατικός σε σύνολο 28 αγώνων όλη την χρονιά είχε μόλις μια ήττα από το Πάτραι εκτός έδρας με σκορ 2-1. Από τα 3 συνολικά γκολ που δέχθηκε στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική τα 2 ήταν στον εν λόγω αγώνα με το Πάτραι.

Ο Πανγυθεατικός θα είναι στη Γ΄Εθνική και από απόψε κιόλας οι άνθρωποι της ομάδας του Γυθείου σχεδιάζουν ομάδα της περιόδου 2022-23.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected