Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Τρομερό deal του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Στουτγκάρδη για τον Περέα!

Στην Στουτγκάρδη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χουάν Περέα, με τον Σουηβούς να καταβάλλουν 2,4 εκατ. ευρώ στον ΠΑΣ Γιάννινα – συν άλλες 500.000 ευρώ ως μπόνους – για την αγορά του Κολομβιανού επιθετικού, ο οποίος έτσι γίνεται η ακριβότερη πώληση στην ιστορία των Ηπειρωτών.

Όπως αναφέρει το Sport24, έτσι κατέληξε και το σίριαλ των τελευταίων ημέρων, με δύο γερμανικές ομάδες και μια ελληνική να “πολιορκούν” τον Περέα, ωστόσο η Στουτγκάρδη έφτασε την προσφορά της σε επίπεδα που διέλυσε τον ανταγωνισμό κάνοντας δικό της τον 22χρονο άσο, ο οποίος ταξιδεύει αύριο για την Στουτγκάρδη, όπου και θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 1,8 εκατ. ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει 20% από το “καθαρό” αντίτιμο του deal – ήτοι 480.000 ευρώ -, βάσει του ποσοστού μεταπώλησης που είχαν οι “πράσινοι”. Η συμφωνία των Κυπελλούχων Ελλάδας με τον ΠΑΣ προέβλεπε και δικαίωμα ματσαρίσματος όποιας προσφοράς έκαναν δεκτή οι Ηπειρώτες, αναμενόμενα όμως οι “πράσινοι” δεν μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία και θα καρπωθούν

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected