Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Super League 2 : Τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ηρόδοτος

Τους Γιώργο Φέκκα, Μιχάλη Φράγκο (φωτ), Παύλο Μαρκή και Χρήστο Ψωμιάδη ανακοίνωσε ο Ηρόδοτος.

Οι ανακοινώσεις :

“Η ομάδα μας γνωστοποιεί πως ήρθε σε συμφωνία με τον Χρήστο Ψωμιάδη. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και είναι γεννημένος στις 26 Αυγούστου του 2000. Ο νεαρός γκολκίπερ άρχισε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ΑΕ Ευόσμου, για να ακολουθήσει η Κ-19 του Άρη, η ΑΠΕ Λαγκαδά, ο ΑΟ Χανιώτης, τα Τρίκαλα, ο Αγροτικός Αστέρας και ο Θεσπρωτός. Μάλιστα, αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Αγροτικού Αστέρα κατέγραψε επτά συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να παραβιαστεί η εστία του”.

“Στην απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα Παύλου Μαρκή προχώρησε η ομάδα μας. Ο ύψους 1.90 goalkeeper ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κ17 του Πανιωνίου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα του Χολαργού. Προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά με τον Ηλυσιακό διατηρώντας σε 9 αγώνες ανέπαφη την εστία του”.

“Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο επιθετικό Μιχάλη Φράγκο. Γεννημένος στη Ρόδο, ο 32χρονος επιθετικός έχει περάσει από Διαγόρα, Ρόδο, Πανηλειακό, Φωκικό, Καλλιθέα, Σπάρτη, Λαμία, Ιάλυσο, Ασπρόπυργο ενώ τη σεζόν 2020-2021 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του μετακομίζοντας στην Κύπρο για χάρη της ΠΑΕΕΚ. Με την φανέλα της ΠΑΕΕΚ σημείωσε 22 γκολ και 6 assist και πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας του στην Α’ Κατηγορία Κύπρου. Τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στο Γερμανικό πρωτάθλημα με την VfB Auerbach σημειώνοντας 10 γκολ και 3 ασίστ”.

“Στην απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού Γιώργου Φέκκα προχώρησε η ομάδα μας. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Κ19 του Ολυμπιακού σημειώνοντας με την ‘’ερυθρόλευκη’’ φανέλα 45 συμμετοχές και 11 γκολ σε 2 σεζόν. Στο UEFA Youth League ο νεαρός ποδοσφαιριστής σημείωσε 5 συμμετοχές σκοράροντας 1 γκολ. Την αμέσως επόμενη χρονιά δόθηκε δανεικός στην Καλλιθέα με 6 συμμετοχές. Είναι Διεθνής με την Κ17 συμμετέχοντας σε 4 αγώνες και με την Κ18 σκόραρε 1 γκολ σε 5 συμμετοχές. Τον τελευταίο χρόνο αγωνιζόταν στην ομάδα του Χαραυγιακού γράφοντας 5 γκολ και 2 assist σε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected