Κατηγορίες
Super League 1

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τη Βικτώρια Κολωνίας με γκολ του Αλί Μπαμπά

Στον πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-1 της Βικτώρια Κολωνίας σε αναμέτρηση που διεξήχθη στην Γερμανία.

Για τον Αστέρα σκόραραν στο 13′ ο Κανελλόπουλος, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σόνι και στο 78′ ο Αλί Μπαμπά, μετά από όμορφο συνδυασμό με τον Μπενίτο. Για την γερμανική ομάδα είχε ισοφαρίσει στο 38′ ο Φίλιπ.

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις. Στο 46′ και στο 74′ σε σουτ του Αλί Μπαμπά. Στο 75′ σε σουτ του Τιλίκα, στο 76′ στην κεφαλιά του Χριστόπουλου και στο 80′ σε μακρινό σουτ του Μπενίτο.

Μάλιστα, στο 82′ έκανε τριπλή επέμβαση στα σουτ των Μπενίτο, Αλί Μπαμπά και Τιλίκα. Στο 80ό λεπτό εξαιρετική επέμβαση πραγματοποίησε και ο Νίκος Παπαδόπουλος, κρατώντας τη φιλική νίκη για τον Αστέρα.

Η σύνθεση του Αστέρα :

Α Ημίχρονο : Τσιφτσής, Καρμόνα, Άλβαρεθ, Βαλιέντε, Καστάνιο, Κανελλόπουλος, Μουνάφο, Σίτο, Γκαρντάφσκι, Ριέρα, Σόνι

Β Ημίχρονο : Ν. Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Τασουλής, Αλάγκμπε, Χριστόπουλος, Ιγκλέσιας (80′ Σανταφέ), Στάνκο, Αλί Μπαμπά, Τιλίκα, Καπίγια (77′ Γ. Παπαδόπουλος), Μπενίτο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected