Κατηγορίες
Αθλήματα

Στον Ζαφειράκη Νάουσας ο Κωστής Ρίζος

Την απόκτηση του Κωστή Ρίζου από τον Φίλιππο Βέροιας ανακοίνωσε ο Ζαφειράκης Νάουσας.

Αναλυτικά :

“Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έλευση του, Βεροιώτη αθλητή, Κωστή Ρίζου από την ιστορική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας στην ανδρική ομάδα του συλλόγου μας! Ο Κωστής αγωνίζεται στη θέση του playmaker και αποτελεί μια προσθήκη στην ομάδα που θα δώσει κι άλλες επιλογές κινήσεων στον προπονητή μας Κώστα Δεληγιάννη.

Δεν αναφέρουμε πολλά πράγματα για το βιογραφικού του αθλητή, καθώς ο ίδιος στις δηλώσεις που μας απέστειλε, μας συστήνεται και σχολιάζει την έλευση του στον Ζαφειράκη Νάουσας!

Κωστή Ρίζο, Καλώς Όρισες στην οικογένεια του Ζαφειράκη!

Ακολουθούν οι δηλώσεις του αθλητή:

“Ξεκίνησα απ τα ηλικιακά τμήματα του Φιλίππου Βέροιας το 2009 και ήμουν σε αυτά μέχρι το 2018 που μετά από αρκετές διακρίσεις σε αυτά τα χρόνια και με συμμετοχή στην εθνική ομάδα (μέχρι τα 18 μου χρόνια) ανδρώθηκα στην ομάδα του Φιλίππου . Έπειτα όντας φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης πήρα μεταγραφή στην ομάδα της ΧΑΝΘ και επαιξα εκεί το 2019 (Α1) και το 2020 (Α2). Στη συνέχεια επέστρεψα στην ομάδα του Φιλίππου και επαιξα εκεί το 2021 και 2022 (Α1) . Έχοντας θετικό πρόσημο από τη μέχρι τώρα πορεία μου στο άθλημα είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να συνεργαστώ φέτος με την ομάδα του Ζαφειράκη που γνωρίζω όλα αυτά τα χρόνια, αν και όντας αντίπαλος την εκτιμούσα πάντα και είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω να επιτευχθούν οι στόχοι της όσο περνάει απ το χέρι μου. Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν σε όλες τις ομάδες με όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected