Διάφορα - Συνεργάτες

Το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα.

Το πρώτο ευρωπαϊκό ματς των Πειραιωτών είναι μια προσφορά του “Barok” Coffee-Bar στους ποδοσφαιρόφιλους, που αναμένεται για μια ακόμη φορά να προτιμήσουν το αγαπημένο τους στέκι στο κέντρο της Βέροιας, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στην πιάτσα των ταξί!

Οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να πάρουν αποτέλεσμα στο Ισραήλ, προκειμένου να έχουν τον πρώτο λόγο, στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Παράλληλα, οι Πειραιώτες θέλουν να βάλουν τέλος στην αρνητική προϊστορία τους, κόντρα στις ισραηλινές ομάδες, καθώς έχουν μια νίκη, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, σε έξι συνολικά ματς.

Οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί και το 2002, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να χάνουν 3-0 στην Κύπρο και να παραχωρούν ισοπαλία 3-3 στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σάσα Στέγκεμαν (Γερμανία), με βοηθούς τους Κρίστιαν Γκίτερμαν και Μάρκο Αχμούλερ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ρόμπερτ Σρέντερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected