Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Η συνέντευξη τύπου του ΦΑΣ Νάουσα

Τους στόχους ενός συλλόγου που θα συνδέσει ξανά τη διοίκηση, την ομάδα, τους φιλάθλους και την τοπική κοινωνία κατέθεσαν οι διοικούντες του ΦΑΣ Νάουσα, σε συνέντευξη τύπου το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία του συλλόγου.

Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, Βασίλης Παρούτης και Μιχάλης Αλεξιάδης, ανέπτυξαν τις σκέψεις τους για το παρόν και το μέλλον του ΦΑΣ Νάουσα, εντός και εκτός γηπέδων. Για μια ομάδα που θα λειτουργεί με σχέδιο και προοπτική τις μεγάλες κατηγορίες, οργανωμένη σε επαγγελματική βάση, με αξιακά αθλητικά χαρακτηριστικά και έμφαση στην ανάπτυξη, ώστε να έχει διάρκεια ζωής και αποτέλεσμα, εμπνέοντας τον κόσμο που αγαπά τον ΦΑΣ Νάουσα και το καλό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, στήριγμα της προσπάθειας αυτής είναι ο επιχειρηματίας Πέτρος Αραμπατζής, που από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκε την απαίτηση του κόσμου για την επιστροφή του ΦΑΣ εκεί που του αξίζει. Ανέφερε μάλιστα ότι τα πρώτα δείγματα γραφής είναι οι αλλαγές που ξεκίνησαν στον χώρο του γηπέδου και θα βελτιώσουν την εικόνα σε όλα τα επίπεδα, για ποδοσφαιριστές και φιλάθλους, αλλά και ο προϋπολογισμός του εγχειρήματος, που φτάνει τις 250.000 ευρώ.

Ο αντιπρόεδρος Βασίλης Παρούτης εστίασε στην ανάγκη να αγκαλιαστεί η νέα προσπάθεια από όλον τον δήμο Νάουσας, εξ ου και η βαρύτητα που δίνει ήδη η ομάδα ώστε να υπάρξουν βοηθητικά γήπεδα στις τοπικές κοινότητες για τα τμήματα υποδομής.

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Μιχάλης Αλεξιάδης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται ώστε η ομάδα να στελεχωθεί όσο και όπως πρέπει με ποδοσφαιριστές που θα προσφέρουν θέαμα στον κόσμο, αλλά και αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο στη βάση των στόχων της επιστροφής στις μεγάλες κατηγορίες. Προσδιόρισε μάλιστα την έναρξη της προετοιμασίας στις 8 Αυγούστου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected