Διάφορα

Βέροια : Νέα Πρόεδρος της Βιβλιοθήκης η Κατερίνα Σίμπου

Αλλαγή σκυτάλης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας.

Όπως ανακοίνωσε στα social media ο δικηγόρος, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, η συνεργάτιδα Κατερίνη Σίμπου αναλαμβάνει τη θέση του πρόεδρου, που κατείχε μέχρι πρότινος ο Εμμανουήλ Μαζίνης.

Η δικηγόρος στο επάγγελμα, κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Σάκη Σίμπου, είχε χρέη αντιπροέδρου στην Εφορεία της Βιβλιοθήκης και πλέον αναβαθμίζεται στον προεδρικό θώκο κάνοντας περήφανο τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένεια της.

Να σημειώσουμε πως τον Αύγουστο του 2010, απονεμήθηκε στη Βιβλιοθήκη Βέροιας το βραβείο «Πρόσβαση στη Μάθηση 2010» από το ίδρυμα Bill and Melinda Gates. Το Δεκέμβριο του 2012 της απονεμήθηκε βραβείο της «Ακαδημίας Αθηνών» για το εκπαιδευτικό της έργο. Έχει 34.963 εγγεγραμμένα μέλη και δανείζει περισσότερα από 150.000 τεκμήρια ετησίως. Το χρονικό διάστημα 1999-2019 ο δανεισμός (βιβλίων, περιοδικών, DVDs, CD-ROMs, kindles, tablets, cameras, επιτραπέζιων παιχνιδιών κ.λπ.) ανήλθε στα 3.632.829 τεκμήρια. Η Βιβλιοθήκη έχει επιδείξει μεγάλη δραστηριότητα με συμμετοχή σε προγράμματα, τα οποία χρηματοδοτήθηκαν από την Ε.Ε.

Το ποστάρισμα του Κωνσταντίνου Γιοβανόπουλο στα social media :

“Άξια !!! Το Κατερινάκι είχε καταφθάσει σαν αμήχανη ασκούμενη στο γραφείο, γρήγορα καταξιώθηκε στα ακροατήρια ως νικηφόρα δικηγόρος των μαχών, έμπιστοι συνεργάτες χρόνια τώρα. Δύο μεταπτυχιακά, ένα βαρύ διδακτορικό, πυξίδα της τα ανθρώπινα δικαιώματα, άστρο αριστείας η νομομαθής Κατερίνα. Και νάτηνα τώρα, ικανή στο τιμόνι ενός σπουδαίου οχήματος Γνώσης: Τα πιο θερμά μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην κα Σίμπου Αικατερίνη, τη νέα Πρόεδρο της Βιβλιοθήκης της Βέροιας, της ερασμιωτέρας βιβλιοθήκης του Κόσμου! Όταν σε ξεπερνούνε τα παιδιά, και φεύγουν μπρος, στο Φως, τότε λες αξίζει, ανθίζει λες η προκοπή.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected