Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Έρχεται για την Επισκοπή ο Armen Hovhannisyan (vids)

Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοίνωσε πριν λίγο τη μεταγραφή του Αρμένιου ποδοσφαιριστή Άρμεν Χοβανισιάν (Armen Hovhannisyan).

Ο 22χρονος είναι σέντερ φορ και έχει γεννηθεί στο Γερεβάν (Yerevan) στις 07/3/2000. Ο Άρμεν έχει ύψος 1,89μ. και εκτός από σέντερ φορ μπορεί να αγωνιστεί τόσο πίσω από τον φορ όσο και στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Είναι δυνατός, είναι γρήγορος και με πολύ καλή αίσθηση του γκολ έχοντας προλάβει να παίξει ήδη σε τρεις διαφορετικές χώρες επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Armen Hovhannisyan εμφανίζεται στον χώρο του αρμένικου ποδοσφαίρου σε ηλικία 17 ετών όταν αγωνίστηκε για την Πιουνίκ Κ18 τη σεζόν 2017-18. Έπειτα για δύο χρόνια μετακόμισε στη Σλοβακία και αγωνίστηκε στη Σλοβακία για χάρη της Μιχαλόβτσε Κ19 και την επόμενη χρονιά στη μεγάλη ομάδα. Το 2020-21 πήρε μεταγραφή για τη Νίτρα. Έκτοτε αγωνίστηκε σε Γκάντζασάρ, Αραράτ και Ζίμπρου.

Πέρυσι στο μικρό διάστημα που πρόλαβε να παίξει στη Μολδαβία για χάρη της Ζίμπρου στο Κισινάου (μετά τον Μάρτιο) είχε 8 συμμετοχές (τις 7 από αυτές ως βασικός) επιτυγχάνοντας 3 γκολ.

Ντ. Γουίλαρντ: “Ενθουσιώδης παίκτης με καλά τελειώματα”
Για τον Άρμεν Χοβανισιάν μίλησε ο προπονητής της Επισκοπής, ο Ντάριλ Γουίλαρντ ο οποίος τον τσέκαρε ενδελεχώς όλο αυτό το τελευταίο διάστημα.

“Ο Άρμεν αποτελεί μία ακόμη δική μας επιλογή. Είναι ένας ενθουσιώδης νεαρός στράικερ που παίζει στην κορυφή της επίθεσης. Έχει πολύ καλά τελειώματα, είναι διεθνής με την ομάδα της Εθνικής Αρμενίας Κ21. Τώρα είναι στα 22 του χρόνια αλλά αν δουλέψει όπως εμείς θεωρούμε, θα τον δούμε να αγωνίζεται σύντομα και στην εθνική ανδρών της πατρίδας του.”

Δείτε τον Άρμεν στα βίντεο που ακολουθούν:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected