Κατηγορίες
Αθλήματα

“Ασημένιος” ο Παύλος Κριαράς στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας

Ένα ακόμη μετάλλιο κατέκτησε η χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας, στη Μπάνκσα Μπίστριτσα της Σλοβακίας. Ο Παύλος Κριαράς ξεπέρασε τα 4,90 μ. στο επί κοντώ και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο για τη χώρα μας, το τρίτο της στη διοργάνωση, μετά τα χρυσά του Γκάρτσιου στο τριπλούν και της Παναγιώτου στο επί κοντώ.

Ο αθλητής του Κώστα Τσαταλού, ο οποίος αγωνίστηκε και στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 4,85 μ. από τη διοργάνωση της Ιερουσαλήμ.

Ο νεαρός έδειξε πως είμαι αθλητής αγώνων, και πως στο μέλλον θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Ο νεαρός μετά το 4,90 μ. δοκίμασε δίχως επιτυχία στο 5,00 μέτρα. Νικητής του αγώνα ήταν ο Ίλιο Φίλτζένς (Βέλγιο) με 4,95 μ. και τρίτος ο Νορβηγός Καρλ Κρίστιαν Πόχλακ με 4,90 μέτρα.

Η Μαρία Ραφαηλίδου, μπορεί να μην ανέβηκε στο βάθρο των νικητριών στη σφαιροβολία, ωστόσο με βολή στα 15,26 μ. κατέλαβε την τέταρτη θέση. Η αθλήτρια βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, ενώ είχε ακόμη βολή και στα 15,11 μέτρα και έδειξε για μία ακόμη φορά φέτος, πως έχει μέλλον στο αγώνισμα. Η αθλήτρια είναι ανήκει στην κατηγορία Κ16, παρά το νεαρό της ηλικίας καταφέρνει να συναγωνίζεται μεγαλύτερες αθλήτριες

Τον εαυτό του ξεπέρασε και ο Μύρων Ρεθυμνιωτάκης, που τερμάτισε τέταρτος στον τελικό των 400 μ. εμπ. με 55.17 και ολοκλήρωσε επιτυχημένα την παρουσία του στη διοργάνωση.

Στο τριπλούν η Μελίνα Ζάραγκα ήταν έκτη με άλμα στα 12,21 μ., που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ.

Στον τελικός της σκυταλοδρόμιας 100Χ200Χ300Χ400 προκρίθηκε η ομάδα των αγοριών με τους Γιάννη Γκάρτσιο, Χρήστο Δρογαλά, Μύρων Ρεθυμνιωτάκη και Βλαδίμηρο Ανδρεάδη να τερματίζουν τρίτοι σε σε 1.58.80 και να προκρίνονται στον τελικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected