Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Το αφιέρωμα του “Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο” στην Αναστασία Τσαγκαλίδου!

Ειδικό αφιέρωμα στην Αναστασία Τσαγκαλίδου έκανε η σελίδα “Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο” με αφορμή τα γενέθλια της παίκτριας της Veria Ladies.

Αναλυτικά :

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της πορεία στην ηλικία των 15 ετών, ενώ πιο πριν αγωνίστηκε σε ομάδες μπάσκετ. Φόρεσε φανέλες ομάδων στη ζωή της που τις αγάπησε στο πέρασμα της.

Αυτές ήταν ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας και το 2015 ήρθε η μεταγραφή της στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Όμως σε συνδυασμό με έναν τραυματισμό που αντιμετώπισε και η επιτυχία της στις πανελλαδικές εξετάσεις, δεν την άφησαν περιθώρια να δώσει το παρόν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Μετά το επιτυχημένο πέρασμα της από τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της νεοσύστατης γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Veria Ladies.

Η ομάδα της Ημαθίας συμμετείχε στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε θριαμβευτικά την άνοδο της στη Β’ Εθνική κατηγορία με τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων σε άμυνα και επίθεση.

Η 23χρονη Βεροιώτισσα στόπερ Αναστασία Τσαγκαλίδου εκτός από την ενασχόληση της με το ποδόσφαιρο, είναι σπουδάστρια στο Γεωπονικό Τμήμα της Λάρισας (ΑΕΙ) και απασχολείται στον πρωτογενή τομέα, έναν ιδιαίτερο δύσκολο κλάδο και όταν μιλάμε για την αγροτική γη.

Άλλη μια γυναίκα διατεθειμένη να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα, σπάζοντας όλες εκείνες τις προκαταλήψεις και τα ταμπού που δυστυχώς ακόμη υπάρχουν. Απεναντίας το έχουμε επισημάνει πως οι γυναίκες ”οπλισμένες” με θάρρος και αποφασιστικότητα καταρρίπτουν όλες εκείνες τις αντικρουόμενες απόψεις που τις θεωρούν κάποιοι ”ασθενές” φύλο και προχωρούν με οδηγό πάντα τις φιλοδοξίες και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Αυτό γίνεται και στην περίπτωση της Αναστασίας Τσαγκαλίδου που συνεχίζει με αδιάκοπη δουλειά και απόλυτη αυτοπεποίθηση να προσφέρει τις υπηρεσίες της, ηρωικά μαχόμενη στους αγωνιστικούς χώρους πάντα!

Μελλοντικά το ”Τεθωρακισμένο” των γηπέδων όπως μας εξομολογήθηκε σε προσωπική της συνέντευξη στην ηλεκτρονική ενημερωτική μας σελίδα ”ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”, ότι επιθυμεί να ασχοληθεί με το επάγγελμα της και μελλοντικά να ανοίξει την δική της επιχείρηση, παράλληλα προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες της και στο χώρο του ποδοσφαίρου!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected