Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Συνεχίζουν στον ΓΑΣ Κοπανού οι Στογιάννης, Λύτης και Μποζίνης

Με τη γνωστή οργάνωση που τη διέπει αλλά και με απόλυτη εμπιστοσύνη που δείχνει έμπρακτα σε όσους ανήκουν στην οικογένεια του, ο ΓΑΣ Κοπανού προχώρησε σε μια ακόμη κίνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Στους “κιτρινόμαυρους” θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Δημήτρης Στογιάννης, ο Γιώργος Λύτης που έπαιξε στο 90% των αγώνων της περσινής σεζόν αλλά και ο αρχηγός, Κώστας Μποζίνης που έχει ταυτίσει την ποδοσφαιρική του εξέλιξη με τον σύλλογο της γενέτειρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Συνεχίζοντας με τις ανανεώσεις των παικτών που ανήκουν στο ρόστερ, η διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή τριών ακόμη ποδοσφαιριστών (γενν. το 1999) που πρόσφεραν τα μέγιστα στην ομάδα.

Τη νέα σεζόν θα φορά τα κιτρινόμαυρα ο Δημήτρης Στογιάννης, πρώτος σκόρερ του ΓΑΣ στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε (και στέλεχος του προπονητικού team της Ακαδημίας), ο Γιώργος Λύτης (αμυντικός), από τους παίκτες που κάθε προπονητής θέλει να έχει στο ρόστερ αλλά και ο Κωνσταντίνος Μποζίνης (επίσης προπονητής στα τμήματα υποδομής), που παρά το νεαρό της ηλικίας του, όχι μόνο αγωνίζεται σαν να έχει φάει με το…κουτάλι τα γήπεδα αλλά φορά πλέον το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η διοίκηση τους εύχεται να έχουν μια ακόμη δημιουργική σεζόν, με πολλές διακρίσεις!”

loading...
error: Protected