Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Super League 2 : Πήρε Κώτσιο και Λέκα η Επισκοπή

Δύο προσθήκες για τη φιλόδοξη και φέτος ΠΑΕ Επισκοπή.

Οι ανακοινώσεις με τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών :

“Η ΠΑΕ Επισκοπή με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Μάριο Λέκα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο μόλις 17 χρονών ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αμυντικός αλλά και κεντρικός χαφ. Πρόκειται για ένα παιδί που έχει γεννηθεί στο Ηράκλειο στις 15/7/2005, διαμένει μόνιμα στο Ρέθυμνο, έχει ύψος 1,74μ., και προέρχεται από τις δικές μας ακαδημίες.

Ο Μάριος Λέκα ξεκίνησε από την Επισκοπή κι έπειτα, πολύ γρήγορα από άλλες σχολές ποδοσφαίρου του Ρεθύμνου (Ολυμπιακος Ρεθ., Ρέθυμνο ΠΣ) και μέσα από trials έπεισε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τον πάρουν στη Θεσσαλονίκη. Ο Λέκα έμεινε εκεί για δύο χρόνια όπου αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ 17. Φαίνεται πως ήρθε η στιγμή, ο Μάριος να επαναπατριστεί και είναι δική μας χαρά και υπερηφάνεια που γίνεται επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με τα χρώματα της Επισκοπής μας.”

“Η ΠΑΕ Επισκοπή με χαρά ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Θανάση Κώτσιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 20χρονος είναι κεντρικός αμυντικός και έχει γεννηθεί στο Ρέθυμνο στις 18/1/2002. Έχει ύψος 1,83μ., είναι γρήγορος και φέρελπις αμυντικός.

Ο Θανάσης Κώτσιος προέρχεται από το ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο έχοντας αναδυθεί από τις ακαδημίες της ΕΑΠ η οποία ανήκε στο δίκτυο της ΑΕΚ FC development.

Από τα 17 του χρόνια πέρασε τα διαδοχικά trials και ενσωματώθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Εκεί εξελίχθηκε γρήγορα όπου πέρυσι ανήκε στην ΑΕΚ Β’ έχοντας 1 συμμετοχή στην SL2.

Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected