Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο προγραμματισμός για τη νέα Γ Εθνική : Η ημερομηνία κλήρωσης, η σέντρα και οι ομάδες που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή

Όπως πάντα τέτοια εποχή, οι ομάδες ξεκινούν δειλά δειλά την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν, περιμένοντας την προκήρυξη για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Με μοναδική δικαστική (στην Ελλάδα ζούμε, άλλωστε…) εκκρεμότητα την προσφυγή του Πανδραμαϊκού κατά του Αγροτικού Αστέρα, που σε πρώτο βαθμό δικαιώθηκε, η ΕΠΟ προχώρησε στον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν να δώσουν μια μικρή παράταση στη δήλωση συμμετοχής και συγκεκριμένα ως τις 22 Αυγούστου. Η κλήρωση θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΕΠΟ στις 7/9, ενώ η σέντρα προγραμματίστηκε για την Κυριακή 25/9.

Οι 76 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, θα χωριστούν σε 4 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια (όπως προβλέπει η προκήρυξη από πέρσι), ενώ όσες δεν δηλώσουν, δεν θα αντικατασταθούν.

Θυμίζουμε πως οι τέσσερις πρωταθλήτριες ομάδες θα προβιβάζονται απευθείας και χωρίς μπαράζ στη Super League 2, ενώ ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβάζεται θα καθοριστεί ως είθισται μόλις έχουμε την πλήρη εικόνα του συνόλου των συμμετοχών.

Παράλληλα, η Επιτροπή αποφάσισε να μην ισχύσει για τη νέα σεζόν ο περιορισμός της ηλικίας των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών (ως 28 ετών) και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θα επιτρέπεται η δήλωση πέντε (5) ποδοσφαιριστές άνω των 34 ετών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected