Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Super League 2 : Στα βυσσινί ο Γιώργος Νταβιώτης

Τον 24χρονο μέσο Γιώργο Νταβιώτη που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Super League 1 στον Ατρόμητο απέκτησε η Προοδευτική.

Γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1998 έχει ύψος 1,81μ. Αγωνίζεται στην δεξιά πτέρυγα

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άγιου Ιεροθέου και μεταπήδησε στον Ατρόμητο το 2015, όπου υπέγραψε και επαγγελματικό συμβόλαιο το 2018.

Αγωνίστηκε 32 φορές από τις οποίες οι 27 σε αγώνες Super League 1 και οι 5 στο κύπελλο Ελλάδας ενώ είχε και 74 συμμετοχές στην Κ-19 του Ατρομήτου.

Επίσης έχει αγωνισθεί και στις ομάδες νέων της Εθνικής μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε η Προοδευτική.

Οι “βυσσινί”, πιστοί στο πλάνο τους στην επένδυση με νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που όμως είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες απαιτήσεις της Super league 2, απέκτησαν τον Γιώργο Νταβιώτη από τον Ατρόμητο Περιστεριού.

Παιδί των ακαδημιών των κυανόλευκων αποτέλεσε στέλεχος της πρώτης ομάδας του Ατρόμητου εδώ και τρία χρόνια πραγματοποιώντας 27 συμμετοχές . Αγωνίζεται ως winger σε όλη τη δεξιά πλευρά και έρχεται με τις καλύτερες συστάσεις.

Ο Νταβιώτης μίλησε με την διοίκηση της Προοδευτικής και έμεινε πολύ ευχαριστημένος από το πλάνο που του παρουσιάστηκε και έρχεται αποφασισμένος να συμβάλει και αυτός από την πλευρά του στο να πραγματοποιήσουν οι βυσσινί την πορεία που απαιτεί η ιστορία της… Έπεται και συνέχεια…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected