Κατηγορίες
Basket

Εθνική Μπάσκετ: Αποκαλυπτήρια κόντρα στην Ισπανία δίχως Σλούκα και Παπαγιάννη (vid)

Η ώρα της αποκάλυψης της Εθνικής μπάσκετ έφτασε!

Οι διεθνείς αντιμετωπίζουν απόψε (19.00) την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία, με τον κόσμο να ετοιμάζεται να απολαύσει στο ΟΑΚΑ την ομάδα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και σημαντικές απουσίες όπως του Γιώργου Παπαγιάννη.

Η ώρα για να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τη δουλειά που κάνουν εδώ και πάνω από μια εβδομάδα στις προπονήσεις ο Δημήτρης Ιτούδης και οι παίκτες της Εθνικής έφτασε. Αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ η ελληνική ομάδα θα αποκαλυφθεί μπροστά στο κοινό της αντιμετωπίζοντας την Ισπανία στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας της.

Κόσμος θα βρεθεί πολύς στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, καθώς μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί πάνω από 11.000 εισιτήρια, και θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα υπόλοιπα παιδιά, όχι όμως και τους Σλούκα και Παπαγιάννη. Αυτοί οι δύο είναι τραυματίες και δεν θα αγωνιστούν, καθώς εξακολουθούν να υποβάλλονται σε θεραπεία.

Ο Δημήτρης Ιτούδης προχώρησε επίσης στα πρώτα κοψίματα, ενημερώνοντας τον Τσαλμπούρη και τους νεαρούς Άλεξ Αντετοκούνμπο, Τανούλη, Νετζήπογλου και Μαντζούκα ότι δεν θα συνεχίσουν στην προετοιμασία.

Η Ισπανία έρχεται στην Αθήνα ανανεωμένη και χωρίς τον Σέρχιο Γιουλ, που θα ενσωματωθεί στην αποστολή την Τετάρτη. Επίσης για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια δεν υπάρχει στην ομάδα Γκασόλ, καθώς τόσο ο Πάου όσο και ο Μαρκ αποσύρθηκαν. Έτσι, ο μόνος από την παλιά ένδοξη φρουρά που συνεχίζει είναι ο αειθαλής Ρούντι Φερνάντεθ.

Ελλάδα και Ισπανία θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες σε νέο φιλικό την Πέμπτη το βράδυ στη Μαδρίτη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected