Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ήρθαν στην Ελλάδα για τον ΟΦΗ οι Gudmundur Thórarinsson και Sonny Stevens

Ημέρα αφίξεων ήταν η Δευτέρα για τον ΟΦΗ και μετά τον Γκούντι Θορνάρισον, στο Ηράκλειο βρίσκεται και ο Σόνι Στέφενς.

Ο Θοράρινσον έχει συμμετοχές σε όλες τις εθνικές ομάδες της χώρας του και τελευταία χρονικά ομάδα του, στην οποία αγωνιζόταν έως το καλοκαίρι ήταν η Άαλμποργκ. Στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της Ρόσενμποργκ ενώ αποτελεί μία έμπειρη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας του ΟΦΗ.

Ο Γκούνμουντορ Θοράσινσον στέφθηκε πρωταθλητής στο MLS για το 2021 με τη New York City και στη συνέχεια έψαξε ένα καλό συμβόλαιο σε Ευρωπαϊκή ομάδα. Δεν το βρήκε τον Ιανουάριο, και επέλεξε να αγωνιστεί για λίγους μήνες στην Άαλμποργκ προκειμένου να μην μείνει ανενεργός.

Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει στις αρχές της εβδομάδας από ιατρικές εξετάσεις και αν είναι όλα καλά θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Ο 30χρονος Ολλανδός τερματοφύλακας, Σόνι Στέφενς είναι ο αντικαταστάτης του Ντέιβις Επασί στον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ, μετά την οριστικοποίηση της πώλησης του Επασί στην Abha Club, κινήθηκε γρήγορα στην αγορά και συμφώνησε με τον Στίβενς, ο οποίος έρχεται στη θέση του Καμερουνέζου.

Ο Στέφενς έχει κληθεί στις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Τβέντε, Γκόου Αχέντ Ίγκλς και Εξέλσιορ. Με την τελευταία -χρονικά- ομάδα του, την Καμπούρ, κατέκτησε το πρωτάθλημα πριν από έναν χρόνο στη β’ κατηγορία Ολλανδίας και πέρυσι υπερασπίστηκε την εστία της σε μια γεμάτη από συμμετοχές σεζόν στην Eredivisie.

O Σόνι Στέφενς θα βρίσκεται στο Ηράκλειο στις αρχές της εβδομάδας, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο.

error: Protected