Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Serie A : Δυσκολεύτηκε η Μίλαν, πέρασε από τη Γένοβα η Αταλάντα (vids)

Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ η πρωταθλήτρια Μίλαν κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς κόντρα στην Ουντινέζε και με 4-2 να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Πρεμιέρα με το δεξί και για την Αταλάντα η οποία επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Σαμπντόρια.

Η πρωταθλήτρια Μίλαν συνεχίζει από εκεί όπου σταμάτησε την περασμένη σεζόν, δείχνοντας έτοιμη να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της. Στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος, το σύνολο του Στέφανου Πιόλι επικράτησε με το ευρύ 4-2 της Ουντινέζε βάζοντας έτσι τους πρώτους του τρείς βαθμούς στο σακούλι.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο δεύτερο μέρος οι ροσονέρι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και με μπροστάρηδες τους Ρέμπιτς και Ντίας έκαναν ποδαρικό με το δεξί.

Oι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «παγώσουν» το Σαν Σίρο μόλις στο 2′ με τον Ροντρίγκο, ωστόσο η απάντηση της Μίλαν ήταν άμεση. Στο 11′ και στο 15′ οι Ερνάντες και Ρέμπιτς ήταν εύστοχοι βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα τους.

Σχεδόν με την έναρξη του 2ου μέρους, ο Ερναντές σέντραρε από αριστερά, ο Μασίνα ουσιαστικά έστρωσε την μπάλα στον Ντίαθ που από κοντά πλάσαρε για το 3-2.

Στο 59ο λεπτό ο Ντεουλοφέου αστόχησε με σουτ από κοντά και στο 68’ ο Ντίαθ έκλεψε από τον Περέιρα και από δεξιά γύρισε στον Ρέμπιτς, που πλάσαρε από κοντά για το 4-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Ερναντές, Τομόρι, Καλουλού, Καλάμπρια, Κρούνιτς (84’ Πόμπεγκα), Μεσίας (71’ Σαλεμάκερς), Μπενασέρ, Λεάο (84’ Οριγκί), Ντίαθ (71’ Ντε Κετελάρ), Ρέμπιτς (72’ Ζιρού)

Ουντινέζε (Αντρέα Σότιλ) : Σιλβέστρι, Νάουτινκ, Μασίνα (83’ Εμποσελέ), Σοπί, Μπεκιάο, Πέρες (67’ Εμπόσε), Περέιρα, Γουάλας (76’ Λόβριτς), Μακενγκό (76’ Σάμαρντζιτς), Ντεουλοφέου, Σαξές (67’ Μπέτο)

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 13/8

Μίλαν – Ουντινέζε  4-2
Σαμπντόρια – Αταλάντα  0-2
Λέτσε – Ίντερ  1-2
Μόντσα – Τορίνο  1-2

Κυριακή 14/8

Λάτσιο – Μπολόνια (19.30)
Φιορεντίνα – Κρεμονέζε (19.30)
Σαλερνιτάνα – Ρόμα (21.45)
Σπέτσια – Έμπολι (21.45)

Δευτέρα 15/8

Βερόνα – Νάπολι (19.30)
Γιουβέντους – Σασουόλο (21.45)

Την ίδια ώρα στη Γέβονα η Σαμπντόρια φιλοξενούσε την Αταλάντα, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-0 και να ξεκινούν έτσι ιδανικά την νέα χρονιά.

Στο 26ο λεπτό ο Σαπάτα έκανε τρομερή ντρίμπλα και σέντρα από αριστερά, ο Πάσαλιτς με κεφαλιά τροφοδότησε τον Τολόι που εξ επαφής πλάσαρε για το 0-1.

Στο 89ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Λούκμαν για οφσάιντ αλλά στο 90+5’ η Αταλάντα έφυγε στην κόντρα και ο Λούκμαν έκανε το 0-2.

Συνθέσεις

Σαμπντόρια (Μάρκο Τζιανπάολο) : Οντέρο, Μπερεζίνσκι (58’ Ντεπάολι), Φεράρι (90’ Μουρίγιο), Κόλεϊ, Οτζέλο, Βιέιρα, Ντζούριτσιτς (58’ Βέρε), Ρινκόν, Σαμπίρι, Λερίς (76’ Κουαλιαρέλα), Καπούτο (58’ Ντε Λούκα)

Αταλάντα (Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι) : Μούσο, Τολόι (72’ Σκαλβίνι), Ντζιμσίτι, Χάτεμπουρ, Μέλε (72’ Ζορτέα), Οκόλι, Ντε Ρόουν, Πάσαλιτς (84’ Μαλινόβσκι), Κοουπμάινερς, Σαπάτα, Μουριέλ (63’ Λούκμαν).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected