Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ώρα μηδέν στον Εδεσσαϊκό: Αποχωρούν ως ελεύθεροι οι παίκτες

Οριακή είναι πλέον η κατάσταση στον Εδεσσαϊκό καθώς οι ποδοσφαιριστές εξήγγειλαν πως έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και αποχωρούν από την ομάδα.

Όπως αναφέρει το SDNA, οι παίκτες της μακεδονικής ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιούν πως δεν έχουν λάβει καμία ενημέρωση για την εξόφληση των δεδουλευμένων τους εδώ και καιρό, κάτι που τους οδηγεί στην ελευθερία τους.

Αναλυτικά τα όσα λένε οι παίκτες:

«Ύστερα από τεράστια υπομονή και κατανόηση περιμένοντας από τον Φεβρουάριο να εξοφληθούμε τα δεδουλευμένα μας και μη έχοντας κάποια ενημέρωση ή εξέλιξη αλλά και μη έχοντας άλλα περιθώρια (12 Αυγούστου ήδη) πλέον ο κάθε ένας από εμάς είναι ελεύθερος να διαλέξει πως θα πορευτεί στη συνέχεια της καριέρας του.

Δυστυχώς οι διαβεβαιώσεις που λάβαμε από την διοίκηση, τους τοπικούς φορείς αλλά και όποιον ακόμα εμπλέκεται με τον ιστορικό αυτόν σύλλογο δεν πραγματοποιήθηκαν παρά μείνανε υποσχέσεις… Από την πλευρά μας υπήρχε όλη η καλή θέληση και το αποδείξαμε αυτό, όμως πλέον εναπόκειται στον κάθε ποδοσφαιριστή πως θα προχωρήσει στο μέλλον αφού οι περισσότεροι είμαστε και τυπικά ελεύθεροι…»

error: Protected