Κατηγορίες
Αθλήματα

Συγκλονιστική Αναγνωστοπούλου, προκρίθηκε στον τελικό της δισκοβολίας

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου έκανε την εμφάνιση που έπρεπε, προκειμένου να πετύχει την πρόκριση στον τελικό της δισκοβολίας για τρίτη φορά στην καριέρα της.

Η εμπειρία αθλήτρια έστειλε το δίσκο στα 58,13 μ. και προκρίθηκε ως δέκατη στον τελικό της Τρίτης (16/8, 22.02), εκεί όπου θα διεκδικήσει μια θέση στην οχτάδα. Η αθλήτρια στη δεύτερη προσπάθεια της σημείωσε 53,81 μ. και στην τρίτη της 55,57 μέτρα. Η Αναγνωστοπούλου μετέχει για τέταρτη φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και η καλύτερη μέχρι σήμερα παρουσία της είναι η ένατη το 2016 στο Άμστερνταμ . “Μπήκα στην πρώτη βολή καλά και μετά λίγο το έχασα, έκανα κάποια τεχνικά λαθάκια που μου στοίχισαν κάτι καλύτερο. Ο πρώτος στόχος έγινε, αφού μετέχω για τρίτη φορά σε τελικό. Περίμενα τέσσερα χρόνια τη διοργάνωση. Σωματικά είμαι καλά και πιστεύω αύριο θα είμαι σε θέση για κάτι καλό. Ο προκριματικός πάντα είναι δύσκολος, τώρα κοιτάζω τον τελικό. Θέλω αύριο να κάνω και τις έξι βολές μου και για πρώτη φορά να είμαι στις οχτώ καλύτερες της Ευρώπης“, είπε η Αναγνωστοπούλου με το τέλος του αγώνα.

Την καλύτερη επίδοση στη δισκοβολία πέτυχε η Σάντρα Πέρκοβιτς (Κροατία) με 65,94 μ., η νικήτρια στις πέντε προηγούμενες διοργανώσεις (2010-2018) και το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και στο Μόναχο. Σε καλή κατάσταση έδειξε πως είναι η Λιλιάνα Κα (Πορτογαλία) με 65,21 μ. και φετινό ρεκόρ. Συνολικά τέσσερις αθλήτριες πέτυχαν τα όρια πρόκρισης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected