Κατηγορίες
Διάφορα

Εντυπωσιακό βίντεο : Πελαργοί συγκεντρώνονται στο σημείο αναχώρησης της Τραϊανούπολης στον Έβρο, για το αποδημητικό τους ταξίδι

Ένα μοναδικό βίντεο μαζί και φωτογραφίες από την περιοχή της Τραϊανούπολης στον Έβρο, “ανέβασε” στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Πασχάλης Λιγούδης.

Δείχνει το απόγευμα της 15ης Αυγούστου πολλούς Πελαργούς να συγκεντρώνονται στο ίδιο σημείο και να ετοιμάζονται από αυτό να αναχωρήσουν για το μεγάλο αποδημητικό τους ταξίδι, αφού το καλοκαίρι τελειώνει σιγά-σιγά στην περιοχή του Έβρου. Την συγκεκριμένη μέρα και ώρα, να μαζεύονται για να φύγουν όλοι μαζί.

Πραγματικά μοναδικό το θέαμα από την περιοχή των Λουτρών της Τραϊανούπολης, με τους Πελαργούς πάνω στις κάθε είδους κολώνες, για να έχουν ίσως οπτική επαφή με το ΔΕΛΤΑ του Έβρου που βρίσκεται πιο κάτω.

Κι όπως σημειώνει ο γνωστός επί δεκαετίες άνθρωπος της θρακιώτικης παράδοσης και φίλος από τα παλιά: “Είναι απορίας άξιο πως συνεννοούνται μεταξύ τους και τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα έρχονται εδώ για να φύγουν όλοι μαζί, έχοντας μαζί τους και τα μικρά τους που γεννήθηκαν εδώ”!!!

*evros-news.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected