Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Super League 2 : Τρεις μεταγραφές η ΠΑΕ Επισκοπή

Η ΠΑΕ Επισκοπή προχώρησε σε τρεις μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2.

Ο λόγος για τον αμυντικό μέσο, Αντριάνο Σκεντεράι, τον ακραίο επιθετικό Γεράσιμο Βουκελάτο και τον αριστερό μπακ, Αλέξιο Κούτσια. Οι τρεις ποδοσφαιριστές έρχονται για να ενισχύσουν την ομάδα της Κρήτης σε ένα χρονικό σημείο τέτοιο που υπάρχει πολύς χρόνος για να προσαρμοστούν.

Ο Αντριάνο Σκεντεράι έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 26 Απριλίου 2000. Είναι αμυντικός μέσος και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός μπακ όσο και σαν αριστερός χαφ. Η εμπειρία του είναι σημαντική καθώς έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες Παναθηναϊκού κι έπειτα αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό Κ19, Εθνικό, Ιάλυσο και πέρυσι στην Καλαμάτα. Στην SL2 μετράει 18 παρουσίες με την Καλαμάτα κι άλλες τόσες στην FL με τη φανέλα του Ιάλυσου.

Ο δεύτερος της… “παρέας” είναι ο Γεράσιμος Βουκελάτος ο οποίος είναι 24 ετών (έχει γεννηθεί στην Κεφαλονιά τον 29 Μαρτίου του 1998) και αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ. Ο Βουκελάτος έχει την άνεση να μπορεί να παίξει τόσο πίσω από τον επιθετικό όσο στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ο 24χρονος πέρυσι αγωνιζόταν στο Αιγάλεω ενώ έχει παίξει κατά το παρελθόν σε Ολυμπιακό Βόλου, Πλατανιά, Κέρκυρα, Καλλιθέα και φυσικά στον Πανιώνιο απ’ όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο. Με το Αιγάλεω είχε 14 παρουσίες πέρυσι ενώ στην SL1 έχει αγωνιστεί 12 φορές με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Τέλος, στο Ρέθυμνο και στην Επισκοπή θα βρίσκεται και ο Αλέξης Κούτσιας. Ο 20χρονος αριστερός μπακ έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 28 Νοεμβρίου του 2002. Ο Κούτσιας προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και με εξαίρεση μία μετακίνησή του τη σεζόν 2020-21 στον Πανιώνιο, παρέμενε κάτοικος Κορωπίου. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό Β’ σημειώνοντας 21 παρουσίες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected