Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Bundesliga : Παίρνει μπρος η Άιντραχτ, “απέδρασε” με βαθμό από το RheinEnergieStadion η Στουτγκάρδη (vid)

Εντυπωσιακή εμφάνιση της Άιντραχτ στη Βρέμη, όπου με το εμφατικό 4-3 πήρε την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Παρά την αποβολή του Φάιφερ στο 56′, η Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου (έπαιξε 90 λεπτά) έφυγε με τον βαθμό από την έδρα της Κολωνίας.

Σε ένα συναρπαστικό ματς στη Βρέμη, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης απέδρασε με τους 3 βαθμούς επικρατώντας με 4-3 της Βέρντερ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Η ομάδα της Φρανκφούρτης πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα φτάνοντας τη Βέρντερ στους 5 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν από νωρίς να πάρουν το προβάδισμα χάρη σε γκολ του Γκέτσε μόλις στο 2′. Η Βέρντερ όμως απάντησε και μάλιστα δις. Ο Γιουνγκ στο 14′ ισοφάρισε σε 1-1 και ο Μπεντακούρ τρία λεπτά αργότερα έκανε πολύ γρήγορα την ανατροπή (2-1).

Το γκολ του Καμάντα στο 20′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ωστόσο έδωσε ασίστ στον Μουάνι ο οποίος έκανε το 2-2 στο 32′. Η Άιντραχτ κατάφερε να πάρει εκ νέου το πάνω χέρι στο ματς πριν την ανάπαυλα, καθώς στο 39′ ο Λίντστρομ σημείωσε το 2-3.

Με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου ο Σόου πέτυχε το 2-4 στο 48′. Παρότι βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, η Βέρντερ δεν παράτησε το ματς, μείωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Φάλκραγκ αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι παραπάνω, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα στη φετινή σεζόν.

Συνθέσεις

Βέρντερ Βρέμης (Όλε Βέρνερ) : Παβλένκα, Γκρος (65’ Γκρούεφ), Γιουνγκ (65’ Μπιουκάναν), Βάιζερ (77’ Μπερκ), Βελίκοβιτς, Πίπερ, Φριντλ, Μπιτενκούρ (30’ Σμιντ), Στάγκε (65’ Σμιντ), Φίλκρουγκ, Ντακς

Άιντραχτ Φραγκφούρτης (Όλιβερ Γκλάσνερ) : Τραπ, Πελεγκρίνι (65’ Λαντς), Τούτα, Εντικά, Ρόντε (77’ Τσάντλερ), Γκέτσε (86’ Αλάριο), Σο, Καμάντα, Γιάκιτς, Λίντστρεμ (77’ Κνάουφ), Κολό Μουανί (86’ Μπορέ)

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Παρασκευή 26/8

Φράιμπουργκ – Μπόχουμ  1-0

Σάββατο 27/8

Χοφενχάιμ – Άουγκσμπουργκ  1-0
Μάιντς – Λεβερκούζεν  0-3
Σάλκε – Ουνιόν Βερολίνου  1-6
Χέρτα Βερολίνου – Ντόρτμουντ  0-1
Λειψία – Βόλφσμπουργκ  2-0
Μπάγερν Μονάχου – Γκλάντμπαχ  1-1

Κυριακή 28/8

Κολωνία – Στουτγκάρδη  0-0
Βέρντερ Βρέμης – Άιντραχτ Φραγκφούρτης  3-4

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected