Κατηγορίες
Αθλήματα

Ντρισμπιώτη και Τεντόγλου υποψήφιοι κορυφαίοι Ευρωπαίοι αθλητές για τον Αύγουστο!

Μία ακόμη σπουδαία διάκριση για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που είναι υποψήφια κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης για τον μήνα Αύγουστο.

Η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου ήταν νικήτρια σε δύο αγωνίσματα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, αφού τερμάτισε πρώτη στα 35χλμ. και 20χλμ. βάδην σημειώνοντας μία από τις σημαντικότερες στιγμές της διοργάνωσης.

Οι φίλοι του στίβου μπορούν να ψηφίσουν την Ελληνίδα αθλήτρια στο Instagram και το Twitter της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή έως την Τρίτη (13/9). Η Ντρισμπιώτη πραγματοποίησε φέτος εξαιρετική σεζόν με αποκορύφωμα τα δύο χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου υποψήφιος κορυφαίος Ευρωπαίος για τον Αύγουστο

Ο πρωταθλητής του μήκους Μίλτος Τεντόγλου είναι υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή για τον μήνα Αύγουστο, στο σχετικό διαγωνισμό που πραγματοποιεί η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στα social media.

Ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο ήταν νικητής στο μήκος στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου με άλμα στα 8,52 μ., επίδοση που αποτελεί και ρεκόρ διοργάνωσης. Ο έμπειρος αθλητής ήταν μία από τις κορυφαίες παρουσίες της διοργάνωσης και δικαίως είναι ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους της ΕΑ.

Τον τίτλο του κορυφαίου για τον Αύγουστο διεκδικούν ακόμη οι Μίκολας Αλέκνα (δισκοβολία), Μόντο Ντουπλάντις (επί κοντώ), Τζέικομπ Ινγκεμπρίτσεν (1.500 μ./5.000 μ.). Υποψήφια για τον τίτλο της κορυφαίας για τον Αύγουστο είναι στις γυναίκες η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (διαβάστε εδώ). Η ψηφοφορία είναι σε εξέλιξη στα social της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected