Κατηγορίες
Διάφορα

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Κλείνει η παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Καρπενησίου λόγω έλλειψης γιατρών!

Η έλλειψη παθολόγων στο Νοσοκομείο Καρπενησίου θέτει σε αναστολή για τις μισές ημέρες την παθολογική κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star Κεντρκής Ελλάδας, αυτή τη στιγμή η παθολογική κλινική καλύπτεται από έναν μόνο ιατρό, καθώς οι αναστολές των γιατρών που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά της COVID-19 οδήγησαν στην υποστελέχωση.

Με ένα κείμενο προς τα υπόλοιπα περιφερειακά Νοσοκομεία της Στερεάς, το Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας αλλά και το Νοσοκομείο Αγρινίου, γνωστοποιείται ότι πλέον τα περιστατικά για συγκεκριμένες ημέρες μέσα στο Σεπτέμβριο θα μεταφέρονται σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Η εκάστοτε παθολογική κλινική είναι μια από τις σημαντικότερες στα Νοσοκομεία και θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα για την εύρυθμη λειτουργία από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, ειδικότερα σε μια περιοχή όπου διαθέτει το μεγαλύτερο ποσοστό ηλικιωμένων πολιτών, όπως είναι η Ευρυτανία.

Δείτε το έγγραφο της διοίκησης προς τα υπόλοιπα Νοσοκομεία της 5ης ΥΠΕ:

Το αίτημα μεταφοράς ασθενών της Παθολογικής κλινικής από το Νοσοκομείο Καρπενησίου σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα που υπέβαλε ο Δημήτρης Καρατσίκης, απέρριψε ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Φώτης Σερέτης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star Κεντρικής Ελλάδας και στην Μαρία Τσατζαλή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected