Κατηγορίες
Αθλήματα

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της EHF, στην Βιέννη, το μεσημέρι της Τρίτης 6/9, η κλήρωση για του Round 2 του EHF European Cup, με τη συμμετοχή όλων των ελληνικών ομάδων.

Όπως αναφέρει το greekhandball, Ολυμπιακός και ΑΕΚ είχαν κλήρωση στα μέτρα τους, ενώ δύσκολη μπορεί να χαρακτηριστεί η κλήρωση για ΠΑΟΚ, και για τους Διομήδη και Πυλαία εφόσον περάσουν Fivers και ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Sloboda της Βοσνίας. Οι αγώνες των ερυθρόλευκων θα διεξαχθούν 29 ή 30/10 στην Αθήνα και 5 ή 6/11 σε Βοσνία.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού από τον πρώτο γύρο Berchem – Hurry up. Οι αγώνες της ΑΕΚ θα διεξαχθούν 29 ή 30/10 στην Αθήνα και 5 ή 6/11 σε Λουξεμβούργο ή Ολλανδία.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την MRK Sesvete, από την Κροατία, στην προσπάθεια του για πρόκριση στον τρίτο γύρω της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πρώτος αγώνας 29 ή 30/10 στην Κροατία, με τη ρεβάνς στις 5 ή 6/11 στη Θεσσαλονίκη.

Η Πυλαία, εφόσον ξεπεράσει το ΑΠΟΕΛ, θα αντιμετωπίσει την Αυστριακή UHK Krems. Πρώτος αγώνας 29 ή 30/10 στην Αυστρία, με τη ρεβάνς στις 5 ή 6/11 στη Θεσσαλονίκη.

Ο Διομήδης, εφόσον προκριθεί εις βάρος της αυστριακής Fivers, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ισλανδική ΚΑ με πρώτο παιχνίδι 9 ή 30/10 στη Νέα Κίο και τη ρεβάνς 5 ή 6/11 στην Ισλανδία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected