Κατηγορίες
Διάφορα

Θα τρελαθούμε, δεν υπάρχει περίπτωση : Του επιτέθηκε με σιδερένιο αντικείμενο όσο περίμενε στη ουρά του ATM στη Λάρισα! (photo)

Πανικός και αναστάτωση το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της Λάρισας, λίγο μετά τις 11 π.μ., έξω από την Εθνική Τράπεζα εκεί όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές… απείρου κάλλους με έναν ηλικιωμένο άνδρα να επιτίθεται με σιδερένιο αντικείμενο σε έναν 53χρονο την ώρα που ο τελευταίος ανέμενε στην «ουρά» του εξωτερικού ΑΤΜ προκειμένου να κάνει χρηματική συνδιαλλαγή.

Ξαφνικά ο ηλικιωμένος άρχισε να χτυπάει τον 53χρονο ο οποίος εκείνη τη στιγμή περίμενε στωικά την σειρά του στο ΑΤΜ όντας μαζί με τα παιδιά του. Για άγνωστο λόγο ο ηλικιωμένος, του κατάφερε αρκετά χτυπήματα στο πίσω μέρος του αυτιού προκαλώντας του αιμορραγία.

Άμεσα ειδοποιήθηκε αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μέσα σε ελάχιστα λεπτά κατέφθασαν στο σημείο, όπου είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος.

Το θύμα μιλώντας στο οnlarissa.gr τόνισε ότι με τον ηλικιωμένο που τον χτύπησε κατάγονται από το ίδιο χωριό, αλλά είχε πολύ καιρό να τον δει. Ωστόσο, σημείωσε ότι στο παρελθόν, αρκετά χρόνια πριν είχαν κάποιες διαφορές μεταξύ τους.

Ο ηλικιωμένος μετά την επίθεση νιώθοντας αδιαθεσία παρελήφθη από το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Όσο για το θύμα του ξυλοδαρμού, η κόρη του περιποιήθηκε επί τόπου το τραύμα του 53χρονου πατέρα της, με τους αστυνομικούς να τον παρακινούν να σπεύσει και εκείνος στο νοσοκομείο.

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

error: Protected