Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Super League 2 : Ένας ακόμη Σέρβος στον Μακεδονικό

Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε σήμερα (8/9)την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μίλος Μιλισάβλιεβιτς.

Ο 30χρονος (26/10/1992) Σέρβος κεντρικός μέσος έχει καταγράψει ήδη μια δεκαετή πορεία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, παίζοντας για πρώτη φορά στην Β κατηγορία της χώρας του με την Μάτσβα. Ακολούθησε η Ζελέζνιτσαρ Λαϊτσκοβα και το άλμα στην Α κατηγορία Σερβίας με τη φανέλα της Κολούμπαρα.

Το καλοκαίρι του 2014 αποκτήθηκε από τη Ραντ, την οποία υπηρέτησε για ενάμιση χρόνο από τον ρόλο του βασικού. Τον χειμώνα του 2016 «μετανάστευσε» στην Βοσνία & Ερζεγοβίνη για λογαριασμό της Μλάντοστ Κακάνι και έπειτα, ακόμη πιο έμπειρος πλέον, επέστρεψε στα πάτρια σερβικά εδάφη φορώντας φανέλα βασικού για την Γιάβορ-Μάτις, τη Ζελέζνιτσαρ, την Ιντζίγια, την Μπάτσκα Τόπολα και την Κολούμπαρα, με την οποία πραγματοποίησε και την κορυφαία του επίδοση έως τώρα (6 γκολ και 4 ασίστ σε 20 αγώνες).

Αποκτήθηκε, ακολούθως, από την Μέταλατς Γκόρνι, ενώ επέστρεψε για τρίτη θητεία στην Κολούμπαρα, ως δανεικός. Μάλιστα, η τελευταία πήρε και πάλι την υπογραφή του το 2021, για μια τέταρτη φορά. Το δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν, καθώς και την έναρξη της φετινής, τα πραγματοποίησε με τη φανέλα της Ραντνίτσκι 1923, από την οποία αποδεσμεύθηκε προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Μακεδονικού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected