Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Δύο μεταγραφές ο Πιερικός

Δύο παίκτες που έχουν φορέσει ξανά τη φανέλα του Πιερικού, επιστρέφουν στην ομάδα.

Όπως αναφέρει το pieriasport, ο 22χρονος Βασίλης Τουλίκας έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους της διοίκησης, υπόγραψε και απομένει η ανακοίνωση του (όπως και των άλλων παικτών που έχουν υπογράψει), η οποία θα γίνει φέτος με ιδιαίτερο και διαφορετικό τρόπο σχετικά με άλλες μεταγραφικές περιόδους, συνολικά για όλους τους ποδοσφαιριστές!

Ο Τουλίκας αγωνίστηκε πέρσι στην SL2 με τον Αστέρα Βλαχιώτη και παίζει με επιτυχία τόσο σαν αριστερός ακραίος αμυντικός όσο και σαν αριστερός στόπερ.

Από την άλλη, ο έμπειρος Αλέξανδρος Κατσιαμήτας (φωτ), ξεκίνησε τη χρονιά με τον συμπολίτη ΓΑΣ Σβορώνου στον οποίο ανήκε και πέρσι και μάλιστα έπαιξε και σκόραρε στον πρόσφατο αγώνα Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Πιερίας, ανοίγοντας το σκορ στην ευρεία νίκη της ομάδας του. Παίκτης που ήθελε ο Λεωνίδας Μπίλης στο ρόστερ του Πιερικού, πιστεύοντας στις ικανότητες και την εμπειρία του. Ο Κατσιαμήτας είναι 27 ετών, επιθετικός και τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική τόσο με τον Κρόνο Αργυράδων όσο και με την ΑΕ Ερμιονίδας.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα για τους ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Μπίλη. Ο έμπειρος τεχνικός είναι ικανοποιημένος από την διάθεση των ποδοσφαιριστών του στην δύσκολη και επίπονη αυτή περίοδο της προετοιμασίας και πιστεύει πως δημιουργεί μια πρωταγωνίστρια ομάδα για την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά. Κάτι άλλωστε που αρμόζει στο όνομα και την ιστορία του Πιερικού.

Το επόμενο φιλικό θα γίνει το Σάββατο 17/9 με την U20 της ΑΕΛ στην Κατερίνη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected