Κατηγορίες
Αστεία Βίντεο - Διάφορα

Θεωρείται αδύνατο να υπάρχει μαγαζί να χρεώνει τον πάγο; Κι όμως το ανακαλύψαμε!

Κόκκινο έχει «χτυπήσει» ο πληθωρισμός και η ακρίβεια την εστίαση της Θεσσαλονίκης, όπου σύμφωνα με απόδειξη bar-restaurant της πόλης, φέρεται να χρεώνει ακόμη και το κομμάτι πάγου, που παρήγγειλε μια παρέα ατόμων.

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω απόδειξη που παρουσιάζει το GRTimes, εκτός από τα πιάτα που χρεώθηκαν και το ποτό – όπως είναι το φυσιολογικό-, στην τιμή συμπεριέλαβαν και τον πάγο (ice cube) που τοποθέτησαν μέσα στο πότο.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες εκτός από το φαγητό τους πλήρωσαν και ένα επιπλέον ευρώ για το κομμάτι πάγου που έβαλε ο μπάρμαν μέσα στο ποτό.

«Πρώτη φορά βλέπουμε ως Ένωση να χρεώνουν πάγο σε κατάστημα εστίασης. Συνήθως τέτοιες χρεώσεις πραγματοποιούνται όταν χρησιμοποιείται ξηρός πάγος, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση βλέπουμε πως έχει χρεωθεί ένα κομμάτι πάγου, το οποίο μπορεί να είναι απλώς καλύτερης ποιότητας» σχολίασε στο GRTimes.gr για το συγκεκριμένο περιστατικό ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Εστιατόρων-Ψητοπωλών και Καφέ Μπαρ νομού Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Επιτροπίδης.

error: Protected