Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ισόπαλη 3-3 με την Ουγγαρία η Εθνική Παίδων

Η Εθνική Παίδων ήρθε ισόπαλη 3-3 με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας σε φιλική αναμέτρηση η οποία διεξήχθη στο UTE Szilagyi Training Facility στη Βουδάπέστη.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων (είχε προηγηθεί η νίκη των Μαγυάρων με 2-0) στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη συμμετοχή στην πρώτη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 στις αρχές Οκτωβρίου.

To σκορ για την Εθνική Ομάδα άνοιξε ο Στέφανος Τζίμας με ωραίο τελείωμα σε τετ α τετ μόλις στα 10 δευτερόλεπτα, με τον Έλληνα επιθετικό να σημειώνει το 0-2 στο 8ο λεπτό με πλασέ μετά από ομαδική πίεση ψηλά και κλέψιμο του Μουζακίτη. Η Ουγγαρία μείωσε προσωρινά με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μολνάρ στο 11′.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Στέφανος Τζίμας σημείωσε χατ τρικ στο 45ο λεπτό μετά από περιστροφή με τη μπάλα και εκτέλεση στη δεξιά γωνία του Λεχόκσκι διαμορφώνοντας το σκορ ημιχρόνου σε 1-3. Στην επανάληψη οι Μαγυάροι βρήκαν το τρόπο να ισοφαρίσουν σε διάστημα 3 λεπτών μειώνοντας αρχικά με κεφαλιά του Κατονά στο 59′ για να διαμορφώσει το τελικό 3-3 ο Μπάγκι στο 62′.

Η σύνθεση της Ελλάδας (Αλέξανδρος Αλεξιάδης):

Κουρακλής, Σβίγκος, Χατζηνικολάου, Ανδρικόπουλος, Τζίμας, Μουζακίτης, Αλλαγί, Χατζόπουλος, Μπέης, Καλλαντζή, Παπαγεωργίου. Έπαιξαν και οι: Πανικίδης, Παναγάκος, Αποστόλου, Αλαφάκης, Κουτρουλίδης, Τσέλιος, Μπρέγκου, Κωστούλας, Πολιτάκης, Κουτσόπουλος, Βυρσόκινος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected