Super League 1 - Μεταγραφές

Ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Cédric Bakambu (vid)

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σεντρίκ Μπακαμπού από τη Μαρσέιγ στον Ολυμπιακό, καθώς ο διεθνής Κονγκολέζος επιθετικός είναι από το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ελλάδα για να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο 31χρονος προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» και πλέον σειρά έχουν οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον πάνε όλα καλά, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που πιθανότατα θα είναι μέχρι το 2024.

Σημειώνεται ότι ο παίκτης της Μαρσέιγ θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή και θα αποτελέσει ακόμα μία λύση στη διάθεση του Κορμπεράν εκτός από τους Ελ Αραμπί, Ουί-Τζο και Καραμά.

Στη θητεία του με τη Βιγιαρεάλ με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις είχε 105 συμμετοχές με 47 γκολ, στην Κίνα με την Μπεϊζίνγκ Γκουοάν είχε 87 συμμετοχές και 58 γκολ ενώ με την Μπούρσασπορ είχε 21 γκολ σε 40 συμμετοχές.

Στη Μαρσέιγ δεν υπολογιζόταν από τον Ιγκόρ Τούντορ και για αυτόν τον λόγο οι Μασσαλοί ήθελαν να παραχωρήσουν τον παίκτη, με τον Ολυμπιακό να εκμεταλλεύεται την κατάσταση ώστε να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected