Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το ντέρμπι Άρης – Ολυμπιακός και το ματς του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Ακόμη μια “γεμάτη” ποδοσφαιρική βραδιά στο “Barok” Coffee-Bar, που αναμένεται να γνωρίσει ένα ακόμη sold-out από τους φανατικούς θαμώνες του!

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 18:00 με την πρώτη σέντρα στο Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης στο γήπεδο της Λιβαδειάς. Αμφότερες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή Superleague, με τους γηπεδούχους να έχουν μόλις έναν βαθμό με απολογισμό μία ισοπαλία και τρεις ήττες ενώ από την άλλη, η ομάδα της Τρίπολης έχει τρεις βαθμούς αλλά λόγω των τριών ισοπαλιών στα τέσσερα πρώτα ματς.

Στη συνέχεια, στις 19:00 θα έχουμε τη σέντρα στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ». Οι Κρητικοί έχουν στην αποστολή τους όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Περέα, Γκερέρο, Ζερκάνε και Μπιφουμά) και ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον 2ο της βαθμολογίας.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της βραδιάς «τραβάει» το Άρης-Ολυμπιακός στις 20:00. Το ντέρμπι της αγωνιστικής, στο οποίο Άλαν Πάρντιου θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο πάγκο των γηπεδούχων. Ο Άγγλος προπονητής συμπεριέλαβε στην αποστολή το τελευταίο μεταγραφικό, Έντουιν Ροντρίγκες ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ματέο Γκαρσία.

Τέλος, το πρόγραμμα και η 5η αγωνιστική, κλείνει με το Βόλος-Ιωνικός στις 21:00. Οι γηπεδούχοι, μετά το διπλό στη Ριζούπολη κόντρα στην ΑΕΚ, πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας και απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έχουν συλλέξει πέντε βαθμούς. Μοναδικός στόχος κόντρα στον Ιωνικό είναι η νίκη και να μην επαναληφθεί το αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ όπως έγινε στην 3η αγωνιστική στο Πανθεσσαλικό.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης (18.00)
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ (19.00)
Άρης – Ολυμπιακός (20.00)
ΝΠΣ Βόλος – Ιωνικός (21.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected