Κατηγορίες
Αστεία Βίντεο - Διάφορα

Τριήμερο πένθος στην Ελλάδα για το unfollow του Snik στην Παπαγεωργίου

Το unfollow του Snik στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολιάστηκε ιδιαίτερα τις προηγούμενες ημέρες καθώς υπήρχε η αίσθηση ότι το πρώην ζευγάρι διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις.

Ένα γεγονός που αν μη τι άλλο θλίβει τους απανταχού Έλληνες, που εκεί που περίμεναν κάποια καλά νέα για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, “έσκασε” κι αυτό να τους αποτελειώσει.

Συγκεκριμένα, το unfollow του τράπερ ήρθε έπειτα από κάποιες δηλώσεις που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατά την αναχώρησή της για Τενερίφη καθώς σε λίγες ημέρες ξεκινά το “Love island” που θα παρουσιάσει. Το μοντέλο, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το unfollow αρκέστηκε να πει με νόημα: «Δεν συζητάμε για τα προηγούμενα όταν είμαστε στα επόμενα. Είναι ντροπή».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι ενόχλησε τον Snik

«Το ότι υπάρχει μία εικόνα σε έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι υπάρχει το ίδιο μέσα και σε ένα σπίτι. Υπάρχει τεράστια διαφορά και απόκλιση. Επίσης, ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του και τα βάζει από την αρχή. Εγώ είμαι άνθρωπος με όρια και είμαι άνθρωπος που έχει περάσει καλά στις επιλογές του, δεν έχω κανένα παράπονο, τώρα το τι συμβαίνει έξω από το σπίτι μου δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά. Στενοχωριόμουν για κάποια πράγματα και κάποιες συμπεριφορές. Πολύ. Και δεν το καταλαβαίνω κιόλας, αλλά ελπίζω να περάσει αυτό και να είναι ίσως κάποιο πρόβλημα, κάποια στενοχώρια, κάποια δυσαρέσκεια, αλλά εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δεν θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου. Δόξα τω Θεώ έχω τα δικά μου και είναι πάρα πολλά. Ας λύσω αυτά για αρχή» είχε πει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αναφερόμενη στον Snik.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected